Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

10 Bästa sidorna med live betting

live betting header

Vilka spelbolag har de bästa bettingsidorna för spel på liveodds och hur avgör man det? Här listar vi 10 av de bästa bettingsidorna som har livebetting och svensk spellicens. Ta även del av vår snabbguide nedan, som förklarar konceptet och hur man bettar på liveodds.

Rangordningen är dels baserad på våra egna erfarenheter och dels på andra sajters omdömen och deras rangordning av bettingsidorna.

 
bet365 live betting mobil

Bet365 bettingsida
Upp till 1500 kr i spelkrediter
+ 100 gratis spins
Registrering med BankID
Registrering med BankID
BankID
BankID
18+ – Spela ansvarsfullt - Stodlinjen.se |
Registrera dig för att bli medlem och gör en kvalificerad insättning på minst 50 kr. När du sedan har placerat ett kvalificerat spel, matchar Bet365 din insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr). Om du sätter in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Övriga Villkor & regler gäller, som tidsbegränsningar, spelrestriktioner, exkluderingar.

Bet365 Live betting

Den välkända branschledaren inom onlinespel, Bet365, behåller sitt rykte om att vara världens bästa spelsajt. Detta just tack vare sitt exceptionellt omfattande spelutbud och den moderna teknik som deras bettingsida bygger på.

Bet365 anses ofta vara en av pionjärerna inom livebetting. De erbjuder ett oddsutbud för live betting som sticker ut utöver det vanliga samt ett stort utbud med livestreaming av fotbollsmatcher och andra sportevenemang. Allt genom ett intuitivt gränssnitt för livebetting som är lättillgängligt och användarvänligt. Här får man helt enkelt ett omfattande utbud av evenemang att spela på under hela dagen och natten, från fotboll till, tennis, e-sport och mycket mer.

Dessutom erbjuder bet365 statistik utöver det vanliga, vilket gör det möjligt för användare att fatta välgrundade beslut när de placerar sina livespel.

 
betfair live betting

Betfair Live betting

Betfair står som en stark konkurrent till bet365 inom livebetting, och levererar konsekvent en utmärkt plattform. Webbplatsen och appen ger bekväm åtkomst för livebetting, och en anmärkningsvärd fördel är de särskilt fördelaktiga oddsen som erbjuds för spel i spel.

En utmärkande funktion hos Betfair är dess utbyte, vilket skiljer det från andra bookmakers. Betfairs utbytesplattform tillåter användare att både backa och lägga satsningar i realtid under sportevenemang, vilket ger en unik bettingupplevelse i spelet.

Motiveringen till vårt val av de bästa bettingsidorna för live betting är för att Bet365 och Betfair, inte bara uppfyller, utan toppar de viktigaste aspekterna för bra livebetting.

Spelbolagen med de bästa förutsättningarna

Dessa mastodonter till spelbolag är bland de allra äldsta i världen, som också tillhör de få aktörer som har en egenutvecklad oddsplattform. Det är alltså två spelbolag som har egna resurser och kunskap inom företagen, där man har utnyttjat friheten att göra vad man vill. Samtidigt har andra spelbolag fått stå vid sidlinjen med bakbundna armar och titta på, mer eller mindre låsta med sina hyrda oddsplattformar.

Bra val för live betting

Det finns naturligtvis flera bra bettingsidor med live betting, där du kan spela på odds under tiden som matcher spelas.

Unibet – Unibet är känt för sin omfattande livebettingsektion, som erbjuder ett brett utbud av marknader i spelet och livestreaming.

Betsson – Betsson tillhandahåller en solid bettingplattform i spelet med ett bra utbud av livemarknader.

Betway – Betway erbjuder ett användarvänligt gränssnitt och en rad livebettingalternativ, särskilt populära för fotboll och cricket.

Betsson bettingsida
100% upp till 500 kr +100 spins
Enormt utbud med odds & spel
Cashout, live betting & streaming
Enormt utbud med odds & spel
Cashout, live betting & streaming
BankID
BankID
18+ – Spela ansvarsfullt - Stodlinjen.se |
Omsättningskrav: 6x bonusen till odds 1.80 eller högre inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr.
Betsafe bettingsida
100 kr gratisspel utan oms. krav
+ 50 free spins
Kritikerrosad kundtjänst
Kom igång snabbt med BankID
Kritikerrosad kundtjänst
Kom igång snabbt med BankID
BankID
BankID
18+ – Spela ansvarsfullt - Stodlinjen.se |
Gäller för alla nya spelare och är giltigt i 60 dagar. Satsa 100 kr på ett spel med odds 1.80 eller högre. Nettovinster från gratisspelet är omsättningsfria. Omsättningskrav för freespins: 35x bonusvärdet.
BetHard bettingsida
100% upp till 1000 kr
NY BETSSON PLATTFORM
Kom igång snabbt med BankID
NY BETSSON PLATTFORM
Kom igång snabbt med BankID
BankID
BankID
18+ – Spela ansvarsfullt - Stodlinjen.se |
Min. insättning 100 kr | Insättning och bonus måste omsättas 4x till odds 1.80 eller högre, inom 60 dagar |
Unibet bettingsida
500 kr gratisspel
Sätt in 100 kr och streama fotboll live
Se La Liga, Serie A, Bundesliga m.m.
Sätt in 100 kr och streama fotboll live
Se La Liga, Serie A, Bundesliga m.m.
BankID
BankID
18+ – Spela ansvarsfullt - Stodlinjen.se |
Läs fullständiga villkor och regler på Unibets hemsida.

bettingsidor med svensk licensBETTINGSIDOR MED SVENSK LICENS
Samtliga bettingsidor som vi listar har godkänd svensk licens som utfärdats av Spelinspektionen.
 


Snabbguide – Kom igång med livebetting

Här är en kort nybörjarguide för dig som har lite fler frågetecken, som inte har bettat på liveodds tidigare. Det är en kort guide som förklarar de viktigaste sakerna med livebetting, framför när det gäller liveodds på fotboll. Men guiden fungerar utmärkt för att komma igång med livebetting på andra sporter.


Spela ansvarsfullt på live bets

Tänk på att det är lätt hänt att spela bort mer än man tänkt sig vis spel på liveodds. Detta eftersom det inte finns några gränser för hur många bets du kan lägga under matchens gång samt att alla bets ofta blir avgjorda snabbt. Tänk därför på att spela ansvarsfullt och gör helst upp en budget innan matchen startar, så att du inte satsar mer pengar än du känner dig bekväm med.

Vi citerar här några goda råd för betting som spelguiden Svenskbetting.com listar och vi rekommenderar starkt att man lär sig riskerna med livebetting.

– När man bettar live måste man ha en viss framförhållning och vara väldigt uppmärksam så att man upptäcker när oddsen är som mest attraktiva. Väntar man för länge finns det risk att oddset rasar och man missar då spelvärdet.

– Var försiktig med att betta mot dina tidigare spel för att försöka täcka förluster. Det är då vanligt att man börhar spela slarvigt och okontrollerat, vilket sällan slutar bra.

– Ha en sund inställning till spelandet, acceptera förluster och ha tålamod, för det gäller att vänta in en händelse och ta tillfället i akt när ett odds skjuter i höjden.


Vad är livebetting?

Livebetting innebär att man lägger bets under tiden som en match pågår, alltså efter att matchen har startat. Du kan betta på i princip samma saker både innan och efter att en match har startat. Vissa saker tas bort från spelmarknaden och vissa läggs till.

Fotboll är en av de absolut populäraste sporterna att live-betta på och här finns det mängder av saker att satsa pengar på tiden som matcherna pågår.

Hur spelar man på livebetting?

Samtliga bettingsidor som vi listar ovan tillhör spelbolag med licens, som erbjuder livebetting på fotboll och andra sporter. Det går dock inte att live-betta på alla sporter och evenemang, men i stort sett alla fotbollsmatcher.

Så snart en match har startat och blir tillgänglig för livebetting, så ser du detta tydligt genom att en ikon markerar matchen som live. Dessa ikoner ser lite olika ut beroende på vilken bettingsida det är.

Du kan oftast sondera bland alla matcher som är live genom att klicka på bettingsidans avdelning med matcher som är live.


Vilka olika liveodds kan man betta på?

Du kan betta på vem som vinner, även om ett av lagen leder med ett eller flera mål. Du kan även betta på antal mål, hörnor, kort och mycket mer. Men det roligaste inom livebetting är spel där du förutser vad som ska hända härnäst i matchen.

Du kan till exempel betta på vilket lag som får nästa frispark, inkast, hörna, vilket lag som gör nästa mål samt vilket spelare som blir nästa målgörare. Dessa bets är de snabbaste och det kräver att du tittar på matchen samtidigt som du bettar.


Hur beräknas liveodds?

Oddsen för livebetting beräknas med hjälp av en avancerad mjukvara och algoritmer som tar hänsyn till de ursprungliga oddsen och sedan justerar oddsen under matchens gång. Hur mycket liveoddsen justeras, beror helt på vad som händer i matchen och hur mycket vissa händelser påverkar det ena eller andra laget, på positivt eller negativt sätt.

Oddsen förändras normalt som mest om det uppstår händelser i matchen som kan ändra matchbilden i stort. Exempel kan vara om ett lag gör mål eller dominerar matchen och har många målchanser, om en spelare får rött kort och blir utvisad eller om en viktig spelare blir skadad, Det är händelser som oftast ändrar matchbilden väldigt mycket, därav kan vissa liveodds att skjuta i höjden.

Oddsen inom livebetting justeras oavsett under matchens gång, mer eller mindrem, även om det är ett händelselöst möte. Till exempel utefter hur många minuter som återstår av matchen, om byten görs, .


Vilken är den bästa bettingsidan med livebetting?

Det är svårare än man tror att avgöra vilka bettingsidor som är de bästa alternativen för livebetting. Om du besöker en bettingsida så kan du ofta se direkt att det står livebetting någonstans på sidan, vilket lätt kan leda till att du förutsätter att du hittat rätt, skapar ett konto och gör en insättning.

Men det finns en risk att du blir besviken, antingen på själva plattformen och utbudet med odds. I värsta fall kan bettingsidan helt sakna liveodds på de sporter och matcher som du vill betta live på.

Spelbolagen använder olika plattformar för sina bettingsidor, vilket gör att sporter, utbud med liveodds, teknik och funktioner, kan variera en hel del. Även om två spelbolag har sina bettingsidor på samma sorts plattform, så kan det skilja sig en hel del. Detta då vissa skapar egna oddsmarknader och själva bestämmer oddsen, medan andra köper den tjänsten från plattformen, som då sköter utbud och oddssättning.

Vissa bettingsidor har plattformar med mer utvecklad och snabbare teknik bakom sin livebetting. Detta gör att vissa sidor kan vara mycket snabbare än andra och bättre för att placera snabba spel på liveodds.

 

unibet live betting

 

Vikten av bra livebetting

Den absolut största fördelen med livebetting är att du kan betta på matchen samtidigt som du tittar på den, vilket vi rekommenderar. Detta gör det hela extra spännande och roligt, eftersom små händelser i matchen kan ge dig riktigt fina vinster.

En annan fördel är att du kan pricka in riktigt bra odds. Ett exempel är om ett favorittippat lag hamnar i underläge tidigt i matchen, så går naturligtvis oddset upp mycket på att laget ska vinna matchen. Men om du är helt övertygad om att ditt favorizttippade lag vänder matchen och vinner, så kan du hitta riktigt bra spelvärden.

Ett annat exempel kan vara att du ser att en anfallare ser riktigt vass ut i inledningen och då kan du betta på att denne ska göra mål. Det samma gäller med regelbrott och kort, om du ser att en spelare är hetlevrad och ofta kommer in fel i tacklingar.

 

Hur fungerar live streaming på bettingsidor

Klicka på den match som du vill betta på för att kunna se alla spelmarknader som bettingsidan erbjuder. Det finns vissa bettingsidor som erbjuder dig att streama matchen live samtidigt som du bettar, direkt på bettingsidan.

unibet live betting och streaming

När det är dags att placera dina bets så är det viktigt att du följer matchen och håller koll på hur det går. Försök att förutse utgången i matchen och vad som potentiellt kan hända härnäst. Placera sedan ett bet på just den händelse eller den utgång som du tror att det kommer att bli. Tänk på att det kan ta upp till 30 sekunder för ditt bet att registreras, så du kan till exempel inte betta på att det blir hörna när bollen är på väg att rulla över linjen. Ett sådant bet hinner du aldrig sätta.


 

Skillnaden utan streaming

Om bettingsidan inte erbjuder live streaming på den match du vill betta på, så kommer du ändå att kunna följa händelserna live. Oftast visas en grafik över en fotbollsplan där du kan se vart bollen är, vilket lag som har bollen och vad som händer under matchen. Detta gör att du kan pricka in bra odds på kommande händelser i matchen utan att ha tillgång till streaming.

live betting händelser


 

Kom igång med livebetting

live betting guide

 


Annan nyttig information

Den svenska spelregleringen

Deklaration av spelvinster

Hjälp vid spelmissbruk

Uteslut dig från spel

Avatar

Skrivet av Fotboll.com

Fotboll.com är Sveriges mest omfattande sajt för fans och bettare som följer europeisk toppfotboll och internationella mästerskap.
Copyright © Fotboll.com 2024   |