Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Fotbollsligor

Här finner du de största och populäraste fotbollsligorna. Inne på respektive liga så kan du klicka på lagen för att komma till våra lagsidor. I menyn ovan så finner du även de största cuperna och turneringarna.

Info och statistik från alla stora ligor

Fotboll.com täcker de största ligorna i Europa, allt från tabeller till matcher, resultat, statistik, odds och mycket mer. Hos oss hittar du snabbt och enkelt den liga och det lag som intresserar dig, så att du kan följa matcherna, resultaten och vad som händer i de olika ligorna. Klicka dig bara vidare till den liga du är intresserad av för att få mer ingående information och statistik. Hitta även fanclubs, merchandise och mycket mer. Vi ger dig allt om just ditt favoritlag och den liga du följer.

Över 40 fotbollsligor

Vi täcker över 40 fotbollsligor i Europa och världen samt cuper och internationella mästerskap, innehållande över 2000 fotbollslag. Här får du matcher, tabeller, information, statistik, odds och mycket mer om varje liga, allt från Superettan och Allsvenskan i Norr till La Liga och Serie A i söder. Du hittar allt om alla stora ligor inom fotboll hos oss!

Copyright © Fotboll.com 2018