Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Fotbollsligor

Här finner du de största och populäraste fotbollsligorna. Inne på respektive liga kan du klicka på lagen för att komma till våra lagsidor. I menyn finner du även de största cuperna och turneringarna.

PAF bettingsida
99 free spins
utan omsättningskrav
Nordiskt spelbolag med BankID
Nordiskt spelbolag med BankID
BankID
BankID
18+ – Spela ansvarsfullt - Stodlinjen.se |
Gäller nya kunder. Minsta insättning: 100 kr. Free spins värde: 1 kr / spin. Bonusen är giltig i 60 dagar. Inget omsättningskrav.

Sverige

England

Spanien

Tyskland

Italien

Frankrike

Övriga Europa

Info och statistik från alla stora ligor

Fotboll.com täcker de största ligorna i Europa, allt från tabeller till matcher, resultat, statistik, odds och mycket mer. Hos oss hittar du snabbt och enkelt den liga och det lag som intresserar dig, så att du kan följa matcherna, resultaten och vad som händer i de olika ligorna. Klicka dig bara vidare till den liga du är intresserad av för att få mer ingående information och statistik. Hitta även fanclubs, merchandise och mycket mer. Vi ger dig allt om just ditt favoritlag och den liga du följer.


Över 70 fotbollsligor

Vi täcker över 100 fotbollsligor och cuper från Europas toppfotboll samt internationella mästerskap, innehållande över 2000 fotbollslag. Här får du matcher, tabeller, information, statistik, odds och mycket mer om varje liga, allt från Superettan och Allsvenskan i Norr till La Liga och Serie A i söder. Du hittar allt om alla stora ligor inom fotboll hos oss!

Om du saknar några ligor så kan du kontakta oss för att göra din röst hörd. Vi samlar kontinuerligt in förslag och önskemål, sedan gör vi allt vi kan för att utöka utbudet utefter våra användares intressen.

Copyright © Fotboll.com 2024   |