Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Bettingsidor med svensk licens – 2021

Söker du bra alternativ för betting på fotboll och odds på andra sporter? På denna sidan hittar du de flesta av de bästa svenska bettingsidorna med svensk licens, uppdaterade bonusar och all information du behöver.Listan nedan uppdateras kontinuerligt och rangordningen är baserad på populartiet hos våra användare.

bettingsidor med svensk licens Alla bettingsidor har svensk spellicens

Bank ID
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Omsättningskrav: 6x bonusen på minst 1.75 i odds inom 60 dagar.
Bank ID
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Maximal insats 500 kr. Bonus giltig i sju dagar. Läs övriga regler och villkor hos spelbolaget
Ny licens
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - 1x bonusen inom 60 dagar från insättning
Bank ID
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Min. insättning 100 kr. | Spela på minst 1.6 i odds.| Utan oms. krav | Endast nya spelare, bara en gång per hushåll |
Har allt
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Omsättningskrav: 1x bonusen till minst 1.50 i odds.
Bank ID
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Minsta insättning: 100 kr | Omsättningskrav: 1x bonusen
Bank ID
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Omsättningskrav: 8x bonusen. Omsätts på minst 1.80 i odds. Omsättningstid: 60 dagar.
Bank ID
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Minimum odds 1.8 Läs fullständiga regler och villkor på LeoVegas webbplats.
Trustly
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Omsättningskrav: 1x bonusen på minst 1.80 i odds inom 60 dagar.
Bank ID
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Omsättningskrav: 2x bonusen på minst 1.80 i odds.
För storspelare
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Inga krav
Bank ID
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Omsättningskrav: 1x bonusen på minst 1.50 i odds inom 60 dagar.
swish
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Omsättningskrav: 1x bonus. Omsätts på minst 1.50 i odds. Omsättningstid: 60 dagar.
Trustly
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se -
Bank ID
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Inga krav
⭐️ NYTT
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Min insättning: 100 kr | Omsättningskrav: 5x bonus + insättning på minst 1.50 i odds, inom 60 dagar.
Trustly
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Inga krav
swish
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Inga bonuskrav

Spel på odds hos spelbolag kan skapa spelberoende. Vi uppmuntrar till säkert och ansvarsfullt spelande och rekommenderar dig därför att begränsa ditt spelande hos spelbolagen och att du söker hjälp om du inte kan hantera ditt spelande. Sök information och hjälp på Spelberoende.se.


 


VIKTIGT! Läs alltid villkor och regler

Läs alltid bettingsidans villkor och regler innan du registrear dig och gör din första insättning. Det kan ibland finnas villkor och regler som är väldigt underliga.

Läs framför allt villkor och regler för nedanstående.


Insättningar och uttag

Kontrollera alltid minsta och maximala belopp för insättningar och uttag med de olika transaktionstjänsterna. Ibland kan det vara märkliga gränser och det förekommer att det finns regler för vilka transaktionstjänster du kan använda för uttag, beroende på vilken tjänst du använde vid insättningen.


Bonusar

Om du vill nyttja en bonus vid registreringen och din första insättning, så ska du alltid kontrollera bonusens villkor och regler. Om du vinner pengar med bonusen så finns det alltid krav som måste uppfyllas innan du kan ta ut din vinst.

I vissa fall så finns det även regler för vilka transaktionstjänster som måste användas vid insättningen, för att du ska få din bonus.


Vinster

Har du ambitionen att kamma hem riktigt stora vinster på runt 100.000 kr och uppåt? Då bör du kontrollera villkor och regler för vinster och uttag av dessa.

Det är inte vanligt, men om du skulle vinna en stor summa eller spela framgångsrikt under en lång tid, så förekommer det att bettingsidan begränsar dina insatser. Detta innebär till exempel att du helt plötsligt bara kan satsa 20-50 kr per spel.

Regler för vinstuttag kan också komma att tillämpas om du skulle ha turen att vinna en stor jackpot på miljonbelopp.


Om svenska spelregleringen

Sedan årsskiftet till 2019 så gäller den nya svenska spelregleringen, som innebär att samtliga bettingsajter måste införskaffa en spellicens. Licensen tillåter spelbolaget eller bettingsidan att bedriva spelverksamhet i Sverige samt att det även reglerar skatter för bolagen.

Vad innebär detta för bettingsidorna?

Många betting sidor har försvunnit från den svenska spelmarknaden på grund av att de inte ansökt om svensk spellicens. Men fler och fler svenska bettingssidor kommer förr eller senare att skaffa spellicens i Sverige. På denna sidan kommer du att hitta nya bettingsidor som får spellicens, så snart de är aktiva i Sverige.

svenska bettingsidor och reglering

Vad innebär det för dig som bettar?

Den största förändringen för dig som spelar på betting, är att du inte kan ta del av mängder av betting bonusar och kampanjer hos bettingsidorna. Du kommer att få en enda bonus per spellicens när du först registrerar dig och öppnar konto, sedan måste du hitta bettingsidor från andra licenser för att kunna hämta ut fler bonusar.

Svensk spellicens innebär också att bettingen är beskattad, men den skatten betalas av spelbolaget. Du som spelare behöver  inte betala någon skatt för dina vinster.

När du loggar in på en bettingsajt med svensk spellicens så är du tvungen att sätta en insättningsgräns. Du bestämmer ett belopp och när det beloppet nollställs. Du kan till exempel sätta ett belopp som gräns per vecka eller per månad.

Så vet du att bettingsidan har licens

Här ger vi dig tre enkla sätt för hur du får bekräftat att en bettingsida har svensk spellicens.

1Spelinspektionens logotyp

”Vid onlinespel ska Spelinspektionens logotyp vara väl synlig på licenshavarens startsida och länka till Spelinspektionens webbplats. Licenshavarekan välja att länka antingen till spelinspektionen.se eller till samlingssidan med licenshavare på” – Spelinspektionen

Det nätcasino eller den bettingsida som är licenserad, ska vara märkt med Spelinspektionens logotyp. Det är en enkel och tydligt logotyp som lätt fastnar på näthinnan och den hittas vanligtvis i sidhuvudet eller sidfoten på webbplatsen eller appen.

spelinspektionens logotypSpelinspektionens logotyp

Sidhuvudet är den översta delen av webbplatsen / appen, där man normalt finner spelsidans logotyp, meny och länkar till olika spelavdelningar.

Sidfoten är utrymmet längst ner på webbplatsen /appen, där man oftast finner allmän information om spelbolaget, kontaktuppgifter, licenser, spelleverantörer, transaktionsmetorder med mera.

Notera att Spelinspektionens logotyp inte alltid är jättetydlig, se exempel i bilden.

otydlig logotyp spelinspektionen
Bild från sidfoten på Betway.se

 

2Logotyper för spelansvar

”En licenshavare som har licens enligt 6-8 kap. spellagen ska enligt Spelinspektionens föreskrifter (LIFS 2018:2) ha spelansvarslogotyperna väl synliga, placerade i ett låst fält överst på licenshavarens webbplatser, mobilapplikationer och liknande.” – Spelinspektionen

Om bettingsidan har svensk spellicens så ska man tydligt kunna se tre stycken logotyper längst upp på webbplatsen eller i appen. Dessa logotyper fungerar som knappar och leder till olika informations- och hjälptjänster. Dessa tjänster logotyper och tjänster finns för att främja ansvarsfullt spelande och för att de som är i riskzonen för att bli spelberoende, ska ha hjälp nära till hands. oavsett vilken sida man navigerar till och vad som görs på bettingsidan, så ska dessa logotyper vara synliga.

Så är ser logotyperna ut för spelansvar:

hjälpknappar för spelansvar
Bild från Betfair.se som visar logotyperna för spelansvar.

Spelpaus är självexkluderingstjänsten där man kan spärra sig från allt spel under 1-12 månader. Om man spärrar sig i 12 månader, så löper spärren vidare när ett år har passerat. Om man vill häva spärren när tiden löpt ut, så måste man besöka Spelpaus.se för att aktivt begära att spärren hävs.  Läs mer om Spelpaus

Spelgränser är ett verktyg som finns lokalt på spelsidan, där man kan begränsa sitt spelande genom att ange insättningsgräns och speltid per dag, vecka och månad. Detta måste göras oavsett när man registrerar sig för första gången hos en licenserad bettingsida.

Självtest är ett annat verktyg där man genom att svara på några frågor, kan få indikationer på om man är i riskzonen för att bli spelberoende. Ett mycket bra sätt för att helt anonymt, få hjälp att bekräfta eventuellt missbruk.

Besök en bettingsida med spellicens och klicka på logotyperna du vill testa verktygen och få mer information.


3Hjälplinje för spelmissbruk

”Av 7 § 4 och 8 § Lotteriinspektionens föreskrifter och allmänna råd om kommersiellt onlinespel och vadhållning, LIFS 2018:5 följer att det på licenshavarens startsida ska finnas kontaktuppgifter till en från spelverksamheten oberoende hjälplinje som kan erbjuda hjälp utifrån svenska förhållanden.” – Spelinspektionen

Du ska alltså kunna finna kontaktuppgifter till en svensk hjälporganisation som arbetar med att hjälpa personer som lider av spelmissbruk och anhöriga till dem. Exempel på dessa är Stödlinjen.se och Spelberoende.se.

Notera att detta kan finnas på spelsidor som inte har svensk licens, även om det inte är vanligt förekommande. Det finns dock några få spelbolag som helt ignorerar den svenska spellagen

Kontaktuppgifter

Stödlinjen
Stödlinjen
Hemsida: https://www.stodlinjen.se
Telefon: 020-81 91 00.
Epost: Meddelandeformulär på hemsidan.
Live chat: Besök hemsidan.
spelberoendes riksförbund
Spelberoendes Riksförbund
Hemsida: https://spelberoende.se
Telefon: Lokala telefonnummer – Besök hemsidan.
Epost: online@spelberoende.se

 

Licenser och spelgränser

Utöver dessa tre sätt, så kan du även hitta information om bettingsidan och spelbolagets licenser längst ner i sidfoten på hemsidan. Ett annat tydligt tecken på att spelsidan är licenserad, är att du måste ange spelbegränsningar när du registrerar dig och skapar ett konto på bettingsidan. Dessa begränsningar ska vara insättningsgränser och speltider, som måste anges per dag, vecka och månad. Om et fortfarande skulle råda några som helst tvivel, så finns samtliga licenserade spelbolag och deras varumärken i en lista på Spelinspektionens hemsida.


Färre nya bettingsidor med odds

Sedan den svenska spelregleringen den 1 januari 2019 så har antalet nya bettingsidor minskat. Detta eftersom samtliga spelsidor måste ansöka om en spellicens samt att de måste uppfylla en hel del krav. Detta gör att processen blir längre och krångligare för stora spelbolag och aktörer att släppa nya bettingsidor i Sverige. Men så fort en ny spelsida släpps så kommer vi att vara så snabba vi kan på att uppdatera denna listan.

Det förekommer att stora spelsidor med casinospel släpper nya bettingsektioner i sina produkter. Det är nämligen väldigt enkelt för dem att göra detta genom att använda sig av redan existerande plattformar för odds och betting. Den i särklass vanligaste plattformen är Kambi, som används av bl.a Unibet, 888 Sport, LeoVegas och MrGreen. Även om spelsidan är gammal men bettingsidan är ny så räknar vi det som en ny bettingsida.


De bästa bettingsidorna med svensk licens

Här ser du de populäraster bettingsidorna på . som har en bra plattform, bra utbud med marknader för fotboll och som tillhör ett bra bolag. Detta är så klart vår subjektiva åsikt, även om den baseras på en hel del erfarenhet.

Har allt
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Omsättningskrav: 1x bonusen till minst 1.50 i odds.
Bank ID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Omsättningskrav: 6x bonusen på minst 1.75 i odds inom 60 dagar.
Bank ID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Maximal insats 500 kr. Bonus giltig i sju dagar. Läs övriga regler och villkor hos spelbolaget

Om du känner dig väldigt osäker, så kan du kolla en annan lista med bettingsidor, för att få fler subjektiva åsikter. Det finns även spelbolag utan svensk licens som har riktigt bra plattformar, där du dessutom inte blir begränsad på något vis. Men oavsett vad så är det upp till dig att välja den bästa bettingsidan för ditt behov.


Söker du den bästa bettingsidan?

Det är över 1000 svenskar som varje månad söker bästa bettingsidan på nätet, för att hitta hjälp och råd på olika webbsidor och forum. Men om man tittar på olika webbsidor som listar bettingsidor och rangordnar dem, så hittar man helt olika bettingsidor i toppen av desssa listor.

Det bästa valet måste göras av dig, för det är du som ska betta. Vilken operatör som erbjuder den bästa sidan kommer alltid att vara en subjektiv bedömning. Däremot kan vi ge dig ett antal saker att titta på när du ska välja en bettingsida, så att du blir nöjd med ditt val.

Välj din bästa bettingsida:

– Är det enkelt att registrera sig?
– Har bettingsajten ett spelutbud som passar dig?
– Finns alla spelkategorier som du önskar?
– Finns det ett bra utbud med odds på alla sporter du gillar?
– Är bettingsidan enkel eller avancerad?
– Har bettingsidan en bra app?
– Finns alla funktioner som du önskar? Som live betting, streaming och cashout?

Fokusera inte för mycket på odds- och betting bonusar. Det är viktigare att du väljer betting sida utefter ovanstående aspekter.


Snabba bettingsidor

Den i särklass hetaste trenden bland alla bettingsidor är betalningsmetoderna som erbjuds. Det är numera väldigt enkelt att registrera sig och öppna ett konto hos många sidor, men det finns fortfarande spelbolag där man måste genomgå en krånglig process. Därför har det blivit väldigt populärt med bettingsidor som använder legitimering med BankID och Trustly, för då tar det bara ett par minuter.

Med fokus på snabbhet

Trustly
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se -
Bank ID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Min. insättning 100 kr. | Spela på minst 1.6 i odds.| Utan oms. krav | Endast nya spelare, bara en gång per hushåll |
Bank ID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Minimum odds 1.8 Läs fullständiga regler och villkor på LeoVegas webbplats.

Snabba insättningar och uttag

Det är 2019 nu och då ska allt gå snabbt och smidigt. Därför är det många bettare som uppskattar bettingsidor med snabba uttag och insättningar, där man slipper vänta flera timmar eller dagar på att pengarna ska överföras. Svenska bettingsidor har så gott som alltid bra betalningsmetoder för att du ska kunna göra snabba insättningar och uttag. Så länge spelsidan erbjuder legitimering med BankID och framför allt Trustly, så går det allt väldigt snabbt.

Vanliga betalningsmetoder idag

 • Visa / Mastercard
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafe
 • Entropay
 • Trustly

Bettingsidor med Swish

Den hetaste trenden just nu bland alla bettare, är att spela hos bettingsidor med Swish. Detta innebär att du kan använda ditt mobila BankID för att registrera dig på bara ett par minuter.

Bank ID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Omsättningskrav: 1x bonusen på minst 1.50 i odds inom 60 dagar.
Bank ID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Maximal insats 500 kr. Bonus giltig i sju dagar. Läs övriga regler och villkor hos spelbolaget
Bank ID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Minimum odds 1.8 Läs fullständiga regler och villkor på LeoVegas webbplats.
swish
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Omsättningskrav: 1x bonus. Omsätts på minst 1.50 i odds. Omsättningstid: 60 dagar.
Bank ID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Minsta insättning: 100 kr | Omsättningskrav: 1x bonusen
Bank ID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Min. insättning 100 kr. | Spela på minst 1.6 i odds.| Utan oms. krav | Endast nya spelare, bara en gång per hushåll |

Alla överföringar mellan bettingsidan och ditt bankkonto sker också på bara några minuter. Din insättning går blixtsnabbt, precis lika snabbt som när du använder Swish på andra sätt i vardagen. Detta gör att du inte behöver ligga ute med massa pengar på spelkontot hos bettingsidorna. Du kan i stället ha pengarna på banken och snabbt föra över den summan som du vill betta för stunden.Swish lanserades under 2012 och har växt explosionsartat i Sverige sedan dess. Idag har hela 6 miljoner svenskar tillgång till Swish i datorn eller mobilen och det har blivit en del av vardagen att använda betalningsmetoden. Det kan aldrig bli tryggare med Swish eftersom företaget och tjänsten ägs av de 6 största bankerna i Sverige.

Banker som är anslutna till Swish

 • Danske Bank
 • Handelsbanken
 • Länsförsäkringar
 • Nordea
 • SEB
 • Swedbank
 • Forex Bank
 • ICA-banken
 • Skandiabanken
 • Sparbanken Syd
 • ÅlandsbankenBettingsidor utan krånglig registrering

Många som bettar på nätet har sin bettingsida där man alltid lägger sina spel av ren vana och bekvämlighet. Man vet att det är krångligt att registrera sig och att sätta upp ett nytt konto hos flera betting sidor. Men nu är det krånglet förbi!

Nu är det fler och fler spelbolag och bettingsajter som erbjuder dig fina bonusar och att komma igång med ditt spelande på bara sekunder. I stället för att fylla i långa formulär med personuppgifter och att behöva skicka kopior på pass eller ID-kort, så kan du enkelt öppna ett konto med bara ett klick.

Detta gör du genom att använda ditt BankID eller tjänsten Trustly. Om du t.ex har mobilt BankID så väljer du bara en bettingsajt som är kopplad till tjänsten. Vi har tagit fram de bästa bettingsidorna som erbjuder bra betting utan konto och registrering eller krångel för att öppna konto. Det är även flera bettingsidor som erbjuder dig att göra insättningar med Swish, vilket gör spelupplevelsen väldigt snabb och enkel.

Bettingsajter med snabba uttag och registrering:

Bank ID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Maximal insats 500 kr. Bonus giltig i sju dagar. Läs övriga regler och villkor hos spelbolaget
Bank ID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Minimum odds 1.8 Läs fullständiga regler och villkor på LeoVegas webbplats.
Trustly
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se -


Enkla bettingsidor

Om du är nybörjare eller bara bettar ibland på skoj, så finns det ett antal enkla och snabba bettingsidor som är smidiga att använda och lätta att lära sig. Det som vi tycker kännetecknar en enkel spelsida är att du snabbt och enkelt kan logga in, att plattformen är enkel och tydlig samt att bara de grundläggande spelmarknaderna finns. Detta gör det enkelt för dig som nybörjare att komma igång och att lära dig grunderna i fotboll betting.

Enklaste bettingsidorna:

Bank ID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Min. insättning 100 kr. | Spela på minst 1.6 i odds.| Utan oms. krav | Endast nya spelare, bara en gång per hushåll |
Bank ID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Inga krav
Bank ID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Minimum odds 1.8 Läs fullständiga regler och villkor på LeoVegas webbplats.


Avancerade spelbolag

Är du riktigt duktig och erfaren inom betting samt vill ha den bästa bettingsidan för mer avancerad betting där du har fler marknader och alternativ? Dagens bettingsidor skiljer sig en hel del och hur de ser ut samt vilka marknader de har beror ofta på om spelsidan byggt en egen bettingplattform eller om de hyr färdiga system från oddsleverantörer. Sedan den svenska spelregleringen slog ikraft så finns det inte så många avancerade bettingssajter kvar med svensk spellicens. Men det finns några alternativ för dig som har lite större krav.

Mer avancerade bettingsidor

Har allt
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Omsättningskrav: 1x bonusen till minst 1.50 i odds.
Bank ID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Omsättningskrav: 2x bonusen på minst 1.80 i odds.


Om betting bonusar hos spelsidor

Det finns flera typer av bonusar och kampanjer som erbjuds hos de allra flesta spelbolag och bettingsidor. De vanligast förekommande bonusarna och begreppen för dem är välkomstbonus eller insättningsbonus, oddsbonusar och lojalitetsbonusar.


Välkomnstbonusar

Välkomstbonus får du när du registrerar dig som ny kund för första gången. Dessa bonusar har dock många namn som används. Namnet välkomstbonus skvallrar naturligtvis om syftet med bonusen, nämligen att du får extra pengar eller gratis spel när du registrerar dig för första gången. Här kommer du ofta få din insättning matchad så att du får dubbelt så mycket pengar på ditt spelkonto som du sätter in.

Som ovan nämnt så erbjuder de flesta betting sidor en bettingbonus, kallad välkomstbonus eller insättningsbonus. Det är även vanligt förekommande att man erbjuds en oddsbonus som ofta är matchspecifik, t.ex att du får 5.00 i odds på en given spik. Om du är intresserad av oddsbonusar så ska du kolla på matchsidorna med dagens fotboll. Det vanligaste är att bonusen anges i procent tillsammans med en maxgräns, till exempel – Bonus: 100% upp till 1000 kr. – Detta innebär att du får 100% extra att spela för av den insättning du gör.

Exempel 1
Insättning: 1000 kr
Bettingbonus: 100% = 1000 kr
Att spela för: 1000 + 1000 = 2000 kr

Exempel 2
Insättning: 500 kr
Bettingbonus: 100% = 500 kr
Att spela för: 500 + 500 = 1000 kr


Oddsbonusar

En oddsbonus innebär att du helt enkelt får en bonus som du kan använda när du placerar ett bet på en match. Det kan vara att du får ett specifik odds boostat, att du får pengarna tillbaks om du förlorar eller att du får gratispengar att spela för.

Man får ofta oddsbonusar hos de olika bettingsajterna men framför allt hos spelbolagen och vi visar dessa bonusar som erbjuds på de större matcherna.

Oddsboost

Du får t.ex 6.00 i odds på att Barcelona vinner mot ett mycket sämre lag, när det kanske egentligen är 1.20 i odds på just det spelet.

Normalt odds

Insats: 100 kr
Normalt odds: 1.20
Vinst: 20 kr (120 kr inkl insats)

Boostat odds

Insats: 100 kr
Normalt odds: 6.00
Vinst: 500 kr (600 kr inkl insats)

Notera att oddsboostar ofta är förenade med ett insatstak.

Bonuskoder

Hos somliga bettingsidor krävs det att du använder en bonuskod som du anger när du registrerar dig och gör din första insättning. Dessa bonuskoder hittar man faktiskt oftast på själva bettingsidan, direkt i anslutning till erbjudandet. Man kan även hitta unika bonouskoder från andra webbplatser och bettingguider, som ibland kan ge väldigt förmånliga bonusar.

Man måste dock söka runt lite på nätet för att hitta dessa unika koder. En bettingsida som normalt använder sig av dessa koder är Unibet. Men vanligast är att de har en unik kod för varje spelavdelning. Du kan till exempel använda en bonuskod för att få en förmånlig bonus i Unibets pokeravdelning, medan de andra spelavdelningarna har sina unika koder och bonusar. Håll dig uppdaterat på Unibet bonuskoder för om du inte redan har ett spelkonto där.

Omsättningskrav

När du nyttjar en bettingbonus så ställer spelbolaget eller bettingsidan krav på dig som måste uppfyllas innan du kan få e.v vinster utbetalade. Exempel på krav kan vara – 6 X bonusen på minst 1,50 i odds
Detta innebär att du måste satsa pengar på spel, motsvarande 6 gånger den bonus du har utnyttjat.

Exempel

Insättning: 1000 kr
Bettingbonus: 1000 kr
Omsättningskrav: 6 X 1000 = 6000 kr

Du måste nu betta för minst 6000 kr på spel som har odds som är på 1,50 eller högre. Om du spelar på odds som är lägre så räknas inte spelet in i omsättningen. I det fall där du vunnit tidigare så kan du ofta satsa alla pengar på ett enda spel eller så kan du fördela omsättningsbeloppet på valfritt antal spel. Förutsättningen är att du lyckas uppnå omsättningskravet inom den tidsram som anges.

Bettingsidor utan omsättningskrav

Det är inte alla spelbolag och betting sidor som har omsättningskrav på sina bonusar. I vår lista på denna sidan så hittar du flera bonusar utan omsättningskrav. Det är dock ovanligt att du får väldigt stora betting bonusar, framför allt insättningsbonusar, om inte sidan har ett omsättningskrav.


Recensioner av svenska bettingsidor

Vi jobbar just nu på att recensera alla de bästa bettingsidorna med svensk spellicens. Detta för att du ska få en mer djupgående insikt om varje bettingsida och för att du ska kunna göra ett bättre val utefter de aspekter som är viktiga för dig. Att recensera spelbolag och sidor med betting tar tid och vi vill göra det så bra vi bara kan för att du ska känna dig trygg med ditt val. Håll koll här så kommer du snart att kunna klicka dig till respektive recension i vår lista med bettingsidor.

Vanliga frågor och svar

 

Avatar

Skrivet av Anders Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.
Topp 10 fotbollsblogg

Sociala medier

 
Download on the App Store Ladda ned på Google Play

Om tjänsten

Fotboll.com drivs av:

Comperium AB

Org nr: 556981-8635

Spelberoendes Riksförbund Stödlinjen
18 plus

18 års åldersgräns gäller för spel på odds och betting

Copyright © Fotboll.com 2021