Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Allsvenskan v.32
Allsvenskan

TIPS: Allsvenskan v.32

Publicerat 2021-08-11 14:15

Denna helg kliver vår inhemska Allsvenska in i omgång 15, vilket innebär halvtid! Åtta matcher står framför oss och dessa kommer spelas från lördag till måndag. Malmö FF, som återtog serieledningen från Djurgården i förra spelomgången, öppnar denna allsvenska fotbollshelg genom att ställas mot IFK Göteborg på hemmagräs. Ska bli intressant att se hur MFF ser ut efter veckans prestation i Glasgow där de slog Rangers med 2-1 och således avancerade till nästa kvalrunda i kampen om Champions League-spel.


100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens bästa!

HAMMARBY IF – IF ELFSBORG
Spelplats: Tele2 Arena, Stockholm. Avspark: Söndag, 17:30.

Borås-laget Elfsborg gästar Hammarby i huvudstaden under en tidig söndagskväll. Oddsen just nu utser hemmalaget till knappa förhandsfavoriter, och det köper vi.

”Bajen” är ihop med Malmö FF och AIK allsvenskans tre hittills enda obesegrade lag på hemmagräs. När Elfsborg gästar Hammarby brukar det dels bli måglatt, men det brukar också sluta med att hemmalaget tar poäng.

De grönvita har sju hemmamatcher spelade, där de som tidigare nämnt inte förlorat en enda så här långt, men de har också ett målsnitt på strax över två gjorda per hemmamatch då de noteras för 16-8 i målkolumnen på sina hemmamatcher.

Elfsborg, som till vardags huserar i gulsvart, har spelat sex matcher som bortalag. På dessa har de gjort åtta mål framåt och släppt in fem. Det är inte riktigt lika målglatt, men det är i Stockholm det händer, eller vad är det man brukar säga?

Av de totalt sju senaste matcherna för boråsarna mot Hammarby med Stockholm som spelplats har Elfsborg vunnit två av dessa. Notera också att fem av dessa sju möten har gått över 2,5 mål och i regel med marginal dessutom.

När lagen möttes på Tele2 Arena i fjol slutade det 2-2 efter full tid och detta efter att Elfsborg tappat ledningen två gånger om. Året innan vann Hammarby med hockeysiffrorna 5-2 och våra tankar inför denna tillställning är att det fortsätter målas friskt, samtidigt som hemmalaget fortsätter plocka poäng i egenskap av hemmalag.

Tips: Hammarby IF – IF Elfsborg

Speltips Betway
Hammarby/oavgjort + båda lagen gör mål 2.05
Båda lagen gör mål: Ja 1.55

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens chansning!

ÖSTERSUNDS FK – IFK NORRKÖPING
Spelplats: Jämtkraft Arena, Östersund. Avspark: Söndag, 17:30.

IFK Norrköping spelar borta mot tabelljumbon Östersunds FK under söndagseftermiddagen. Här får bortalaget bära favoritskapet och efter en otippat förlust hemma mot Kalmar FF för Norlings mannar senast räknar vi med att det är ett revanschsuget bortalag som kommer till spel här.

Östersund bör förvisso vara revanschsugna de också då de kommer från en blytung 5-0-förlust mot Häcken i senaste omgången, men för deras del är läget annorlunda.

ÖFK håller inte så mycket högre klass den här säsongen än vad tabellen vittnar om, medan ”Peking” däremot är ett lag som kan vara med och utmana om topp tre-placering.

På bortaplan har laget från Östergötland sju framträdanden genomförda. Av dessa har de vunnit tre och förlorat fyra och med den utdelningen är de just nu seriens fjärde bästa bortalag på nio poäng av 21 möjliga med en målskillnad på 8-7.

Norling har fått se sitt lag förlora tre av deras fyra senaste, så formen kan man diskutera. Den resultatraden håller inte om man ska vara med i toppen och med det sagt tror vi att de visar vad de går för mot ett mediokert Östersund på Jämtkraft Arena denna söndagskväll.

Tips: Östersunds FK – IFK Norrköping

Speltips Betway
IFK Norrköping -1 (3-vägs HCP) 3.00
Båda lagen gör mål: Nej 2.20

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens dubbel!

ÖSTERSUNDS FK – IFK NORRKÖPING
Spelplats: Jämtkraft Arena, Östersund. Avspark: Söndag, 17:30.
IK SIRIUS – AIK
Spelplats: Vikingavallen, Täby. Avspark: Måndag, 19:00.

Vi har redan snöat in på att IFK Norrköping är ett bra spel i deras möte med tabelljumbon Östersund under söndagen, och det understryker vi nu genom att plocka med dem i omgångens dubbel också.

Norrköping vann motsvarande möte i fjol med 4-2 och då ÖFK inte alls imponerar för dagen tror vi att de levererar när det behövs, en vettig favorit värd att lita på alltså!

För att göra dubbeln komplett ser vi till vad som komma skall på Vikingavallen i Täby under måndagskvällen då Sirius gästas av AIK.

”Gnaget” kommer från en stark derbyseger mot Djurgården och för Sirius har det blivit fyra av maximala 15 poäng sett till de fem senaste. Dessa lag möttes i en träningsmatch inför säsongen, då slutade det 3-3.

När AIK gästade här i fjol så slutade det 0-0, men nu är AIK på väg uppåt i tabellen och ska de ta närkontakt med toppduon på riktigt är en ny trepoängare vad som behövs, och det tror vi stockholmarna fixar!

Tips: Östersunds FK – IFK Norrköping och IK Sirius – AIK

Speltips Betway
IFK Norrköping att vinna 1.77
AIK att vinna 1.83
Total odds: 3.25

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Helgens alla matcher


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-22 21:52

Allsvenskan TV-sändningar och streaming 2024

Säsongen 2024 har Allsvenskan 100-årsjubileum och Kanal 5 och Discovery+ har rättigheterna denna säsong. Jubileumssäsongen drar igång den 30 mars och inleds med en timme studiosnack, följt av öppningsmatchen, IFK …

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-20 20:47

De 10 bästa utländska spelarna någonsin i Allsvenskan

När vi tittar tillbaka på den svensk fotbollshistorien kommer vi genast att tänka på de utländska spelare som visat upp sina talanger i Allsvenskan. De här spelarna har hjälpt oss …

Copyright © Fotboll.com 2024   |