Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter rörande webbplatsen, dess funktioner och innehåll eller om du är intresserad av samarbete eller annonsering. Läs mer om annonsering för att se alternativ, format, upplägg och prissättning.

Kontaktformuläret är för tillfället avaktiverat pga uppdatering. Vänligen använd knapparna för att maila oss eller skicka ett meddelande på Facebook eller Twitter.

Läs gärna nedanstående frågor och svar som är vanligt förekommande, innan du kontaktar oss.

Vanliga frågor och svar

Stödjer ni lokala föreningar?
Vi kan eventuellt vara intresserade av ett samarbete med lokala fotbollsföreningar och andra organisationer. Kontakta oss med vilken förening ni företräder och vilka önskemål ni har.
Idag stödjer vi bl.a Sportlotteriet och Flexbert.

Kan jag spela matcher och odds på Fotboll.com?
Nej, Fotboll.com är en portal som samlar information, statistik, nyheter och annat från Europeisk fotboll. Vi erbjuder inte någon så kallad sportsbook för spel på fotbollsmatcher.

Är Fotboll.com en svensk webbplats?
Fotboll.com har sitt säte på Malta, som är ett medlemsland i Europeiska Unionen. Webbplatsen drivs dock av svensktalande webmasters, så du kan kontakta oss på svenska och få svensk support.

Hur meddelar jag er om felaktig information?
Kontakta oss genom kontaktformuläret nedan och berätta vad som är fel. Klistra in en länk till den sidan där du hittade felet och försök att specificera felet så noga du kan. Vi åtgärdar felet så snart vi kan, oftast samma dag.

Jag vill inte ha ert nyhetsbrev till min e-post längre, hur går jag till väga?
Längst ned i varje nyhetsbrev så finns en länk där du kan avregistrera dig från vårt nyhetsbrev. Du kan även kontakta oss via kontaktformuläret, så tar vi bort din e-postadress från vår databas.

Copyright © Fotboll.com 2018