Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Om Fotboll.com

Om Fotboll.com

Vi är alltid lyhörda för dina åsikter och önskemål. Använd vårt Kontaktformulär eller maila direkt till info@fotboll.com om du har frågor, synpunkter eller önskemål.

Vi är Fotboll.com

 

Anders Karlsson

Anders Karlsson

Ägare / Ansvarig utgivare
En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll längre än han vill erkänna, men som har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Arsenal ligger varmt om hjärtat men han ser sig som väldigt objektiv och han uppskattar fin fotboll oavsett lag.

Epost: info@fotboll.com
Telefon: 0705-577 099


Jens Westerlund

Jens Westerlund

Ägare / Tekniskt Ansvarig
Jens är kreatören och det tekniska geniet bakom Fotboll.com. Han följer och älskar Allsvenskan och Bundesliga, men även de större Europeiska ligorna. Jens är en riktig sportfanatiker, där han även har ett brinnande intresse för ishockey, NFL och andra sporter.

Epost: info@fotboll.comOm Fotboll.com och visionen

Vi vågar påstå att Fotboll.com idag är Sveriges innehållsmässigt största fotbollssajt med all toppfotboll från Sverige och Europa. Du får praktiskt taget allt ifrån matcher, resultat, livescore, djupgående statistik och odds, till nyheter, transfers och mycket mer. Webbplatsen finns även som app för alla sorters enheter med Android och Apple iOS.

I December 2016 så föddes visionen att skapa Sveriges mest kompletta webbplats med fotboll, för fans och bettare. Vi som själva älskar fotboll och följer sporten på daglig basis, kände att det fanns ett behov av en mer komplett tjänst eftersom man var tvungen att besöka olika sajter för olika ändamål. Man läste nyheter på ett ställe, kollade resultat, statistik och händelser på en annan sajt, tablå för TV och streaming på en tredje och sedan krävdes det ytterligare en tjänst för att jämföra odds när man skulle tippa.

Men vi ville vara mer än så! Vi ville att du som älskar fotboll, ska hitta allt på en och samma plats. Vi ville att du ska känna att Fotboll.com är en given plats att besöka, gång efter gång för att konsumera och följa fotboll på olika sätt.

I slutet av Juli 2017, 7 månader senare, så öppnade vi dörrarna till den första beta-versionen av Fotboll.com. Vi märkte genast ett stort intresse för vår tjänst och vi har växt i rask takt sedan dess. Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla och bygga ut webbplatsen, för att göra den bättre och bättre.


Inte bara fotboll

Vi som jobbar på Fotboll.com, gillar massor av sport, spel och dobbel. Därför har vi inte bara Fotboll.com som vi driver på daglig basis, vi har även sajter inom esport och kortspel. Om du gillar Fotboll.com och är intresserad av esport och kortspel som poker och black jack, då kanske du även gillar våra andra sajter.
Våra andra webbplatser

Esportsbetting.gg logotyp EsportsBetting.gg Ett pågående projekt som syftar till att guida inom betting på esport, över hela världen. som är den snabbast växande sporten i världen.
Allakortspel ikon AllaKortspel.se En svensk webbplats med praktiskt taget alla populära kortspel som finns, där du hittar regler, guider och strategier.

Företaget

comperium logotype

Comperium AB

Org nr: 556981-86 35

www.comperium.se

Copyright © Fotboll.com 2024   |