Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Om Fotboll.com

Fotboll.com är Sveriges innehållsmässigt största fotbollssajt med all fotboll online på webben och som app. Skulle du av någon anledning sakna något på vår webbplats eller i appen, så är vi alltid lyhörda för dina åsikter och önskemål. Kontakta oss så tar vi gladeligen emot dina idéer och förslag.


Visionen med Fotboll.com

I December 2016 så föddes visionen att skapa Sveriges mest kompletta webbplats med fotboll, för fans och bettare. Vi såg att det fanns ett behov med en mer komplett tjänst eftersom många använder olika tjänster för olika ändamål. Vissa använder en webbplats eller Text-TV för att kolla matcher, resultat och statistik, en annan tjänst för att se vad som sänds på TV och en annan för att kolla odds, spelbolag och få speltips med mera.

Men vi ville vara mer än så! Vi ville att du som älskar fotboll, ska hitta allt på en och samma plats. Vi ville att du ska känna att Fotboll.com är en given plats att besöka, gång efter gång för att konsumera och följa fotboll på olika sätt.

I slutet av Juli 2017, 7 månader senare, så öppnade vi dörrarna till den första beta-versionen av Fotboll.com. Vi märkte genast ett stort intresse för vår tjänst och vi har växt i rask takt sedan dess. Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla och bygga ut webbplatsen, för att göra den bättre och bättre.

Vi uppdaterar och utvecklar Fotboll.com kontinuerligt och du kan när som helst kontakta oss med frågor, synpunkter och förslag. Vi har aktivt valt att inte erbjuda andra kontaktvägar då vi inte har resurserna att hantera post eller telefonsamtal.

Vad finns bakom kulisserna?

Vi som arbetar med fotboll.com brinner för sporten och vi har många års erfarenhet av fotboll och betting. Vi har en administrativ del som hanterar vår information och innehållet på webbplatsen, vi har en teknisk del som sköter utvecklingen och underhållet av webbplatsen samt att vi har spelexperter som förser våra användare med speltips och försnack.

Företaget

Fotboll.com ägs och drivs av Comperium AB
comperium logotype
Comperium AB
Org nr: 556981-86 35
Barngatan 8
382 40 NYBRO
www.comperium.se

Topp 10 fotbollsblogg

Sociala medier

 
Ladda ned på Google Play

Om tjänsten

Fotboll.com drivs av:

Comperium AB

Org nr: 556981-8635
Bangatan 8
382 40 Nybro

Spelberoendes Riksförbund Stödlinjen
18 plus

18 års åldersgräns gäller för spel på odds och betting

Copyright © Fotboll.com 2020