Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Allsvenskan v.33
Allsvenskan

TIPS: Allsvenskan v.33

Publicerat 2021-08-20 07:26

Denna vecka kliver Allsvenskan in i omgång 16. Förra veckan studsade Djurgården tillbaka efter derbysmällen genom att bortabesegra Mjällby med 1-0 och nu ställs de mot samma motståndare igen, men denna gången hemma på Tele2 Arena i huvudstaden. Serieledarna är favoriter med rätta och vi tror att samtliga topplag fortsätter på vinnarspåret när helgens matcher summeras.


100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens bästa!

AIK – BK HÄCKEN
Spelplats: Friends Arena, Solna. Avspark: Söndag, 17:30.

På Friends Arena i Solna ska gulsvart möta gulsvart när AIK tar emot BK Häcken. Gästerna från Hisingen i Göteborg förlorade förra omgången med 3-0 borta mot Degerfors och insatsen var.. inte bra. Häcken har annars gått som tåget efter tränarbytet och gjort några riktigt bra matcher, men det vi såg förra veckan gillades föga. Degerfors var precis som Häcken vinnarsuget då de haft en lång rad av förluster, men att förlora med 3-0 såg vi inte riktigt komma.

AIK däremot radar upp tre raka fullpoängare i Allsvenskan. Två stycken 1-0-segrar ser vi i deras tre senaste seriematcher samt en 4-1-kross mot Djurgården i tvillingderbyt. Senast det begav sig för AIK i allsvenskt sammanhang gästade de Studenternas IP. Då blev det seger till slut med 1-0 och detta genom Bojan Radulovic som gjorde matchens enda mål i den 89’e matchminuten.

Det AIK gör nu är att visa sig vara svårslagna. Tack vare deras starka resultatrad på slutet har de skrapat ihop 30 poäng, vilket är lika många som Malmö FF och bara tre färre än serieledande Djurgården.

Vi tror att AIK fortsätter på vinnarspåret och att det blir hemmaseger på Friends är inget dumt spel när oddset ser ut som det gör just nu.

Tips: AIK – BK Häcken

Speltips Betway
AIK vinner matchen 2.00
Under 2,5 mål i matchen 1.72

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens chansning!

IF ELFSBORG – HAMMARBY IF
Spelplats: Borås Arena, Borås. Avspark: Söndag, 15:00.

Både Elfsborg och Hammarby kommer från Europa-spel tidigare i veckan. För stockholmarnas del blev det förlust med 3-1 borta mot Basel och hemmalaget för dagen föll med klara 5-0 mot Feyenoord i Holland. Nu ska dessa lag försöka ladda om för en viktig ligamatch där både IFE och HIF behöver lämna med tre poäng för att haka på i tabelltoppen.

Elfsborg gästade Hammarby förra helgen och då vann Borås-laget med 2-0 i huvudstaden. På hemmagräs har de gulklädda genomfört sex raka framträdanden utan förlust, så här är formen bra. Senast de tog emot just Hammarby här i Borås slutade det 2-2 och gången innan det 1-1 och gången innan det 0-0. Det har alltså spelats oavgjort lagen emellan i tre raka matcher med Borås Arena som spelplats och att det fortsätter så ser vi som ett bra spel i ”omgångens chansning”.

Hammarby har en seger sett till deras fem senaste matcher. De lär dessutom vara duktigt revanschsugna på just Elfsborg som lämnade Tele2 Arena med en 2-0-seger så sent som för en vecka sedan. I Borås vet de att de har tagit poäng i tre raka matcher och ska HIF vara med i racet om topp tre är Elfsborg ett lag de inte bör släppa iväg. Den motiveringen räcker för att vi bestämmer oss för att testa krysset samt att detta blir en riktigt sevärd historia med många mål.

Tips: IF Elfsborg – Hammarby IF

Speltips Betway
Matchen slutar oavgjort 3.40
Över 3,5 mål i matchen 2.40

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens dubbel!

DJURGÅRDENS IF – MJÄLLBY AIF
Spelplats: Tele2 Arena, Stockholm. Avspark: Måndag, 19:00.
ÖSTERSUNDS FK – KALMAR FF
Spelplats: Jämtkraft Arena, Östersund. Avspark: Måndag, 19:00.

Sist men inte minst tar vi en titt på omgångens dubbel. Här hittar vi båda matcherna under måndagskvällen och vi inleder i huvudstaden Stockholm där Djurgården gästas av Mjällby.

Dessa klubbar drabbade samman förra helgen, då med Mjällby som hemmalag. Djurgården gjorde då matchens enda mål precis före halvtidsvilan och lämnade således med tre poäng, vilket gör att de alltjämt agerar serieledare.

Nu ska Mjällby besöka DIF på Tele2 och här blir det nog en helt annan typ av match. Mjällby har vunnit en av deras fem senaste framträdanden som bortalag och denna seger kom i Svenska Cupen tidigare i veckan då de besegrade Qviding FIF med 1-0.

Djurgården har lämnat sex av åtta hemmamatcher med seger, kryssat sig ur en av dessa och förlorat en (1-4-smällen mot AIK i derbyt). Mjällby kommer få det hett om öronen här mot ett helmotiverat hemmalag som vilade många nyckelspelare i cup-matchen tidigare i veckan.

För att göra omgångens dubbel komplett tittar vi till vad som komma skall på Jämtkraft Arena i Östersund också, där Kalmar kommer på besök. Gästerna har gjort en bra mycket bättre säsong än förutspått och är just nu sjua i den allsvenska tabellen med 21 poäng efter 15 omgångar.

KFF lär dock inte ha vad som krävs för att vara med i toppracet, men mot tabelljumbon ÖFK som tidigare i veckan förlorade med 2-1 i Svenska Cupen mot Brommapojkarna borta tror vi att gästerna har goda chanser till nya poäng.

X2 på Jämtkraft Arena till 1.25 är ett bra odds att bygga en dubbel på, tycker vi!

Tips: Djurgårdens IF – Mjällby AIF och Östersunds FK – Kalmar FF

Speltips Betway
Djurgården att vinna 1.37
Kalmar eller oavgjort 1.25
Total odds: 1.71

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Helgens alla matcher

 


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-22 21:52

Allsvenskan TV-sändningar och streaming 2024

Säsongen 2024 har Allsvenskan 100-årsjubileum och Kanal 5 och Discovery+ har rättigheterna denna säsong. Jubileumssäsongen drar igång den 30 mars och inleds med en timme studiosnack, följt av öppningsmatchen, IFK …

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-20 20:47

De 10 bästa utländska spelarna någonsin i Allsvenskan

När vi tittar tillbaka på den svensk fotbollshistorien kommer vi genast att tänka på de utländska spelare som visat upp sina talanger i Allsvenskan. De här spelarna har hjälpt oss …

Copyright © Fotboll.com 2024   |