Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Europa League v.44
Europa League

TIPS: Europa League v.44

Publicerat 2021-11-03 15:24

Europa League-gruppspelet går in i ett avgörande skede med fjärde omgången som spelas på torsdagskvällen. Vi har satt ihop en egen femling med omgångens fem säkraste spel, som i kombination ger bra spelvärde. 


100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


LYON–SPARTA PRAG  –  1

Parc Olympique Lyonnais, Lyon. Avspark torsdag 4 november 18:45.

Lyon är tillsammans med West Ham det enda lag som har full pott såhär långt i Europa League-gruppspelet. Tre raka segrar borta mot Rangers, hemma mot Brøndby och borta mot Sparta Prag är facit hittills. Tre poäng här och avancemanget till nästa runda är klart.

Sparta Prag har en seger, en oavgjord och en förlust hittills. Laget är tvåa i gruppen fem poäng bakom Lyon och en poäng före trean Rangers, som troligtvis är det lag man kommer att få slåss med om andraplatsen.

När lagen möttes i Prag för ett par veckor sedan vann Lyon hyfsat komfortabelt med 4-3. Därför känns det knappast som att det franska laget ska ha några större problem med att ta tre poäng här. Framför allt inte med tanke på den stabilitet man visat i EL hittills.


GENK–WEST HAM  –  X2

Luminus Arena, Genk. Avspark torsdag 4 november 18:45.

Vi beger oss till grupp H och mötet mellan Genk och West Ham. En grupp där West Ham har tagit full pott med nio poäng och övriga tre lag ligger på tre poäng. Genom att ta poäng kan Genk skaffa sig ett bra läge inför de avslutande två matcherna mot Dinamo Zagreb och Rapid Wien.

West Ham har varit helt överlägsna i den här gruppen såhär långt, vilket inte är så konstigt då det ska vara klasskillnad mellan Premier League-fyran och övriga lag. 7-0 i målskillnad säger väl det mesta.

West Ham känns i princip redan klara som gruppsegrare, vilket kanske också är Genks chans till poäng. Mycket möjligt att West Ham väljer att ställa över några spelare då man möter Liverpool hemma på söndag. Därför kör vi med halvgardering X2.


REAL SOCIEDAD–STURM GRAZ  –  1

Anoeta, San Sebastián. Avspark torsdag 4 november 18:45.

Real Sociedad och Alexander Isak är höstens stora utropstecken i fotbollseuropa. Laget är fortfarande i ledning i La Liga och ser ut att gå mot sin bästa säsong på många år. I Europa League har det dock bara blivit en seger hittills, men då är man också i en tuff grupp med förutom Sturm Graz även Monaco och PSV Eindhoven.

Sturm Graz har som väntat inte haft mycket att hämta i Europa League. Noll poäng och 1-6 i målskillnad är ganska talande och laget lär om inte ett mirakel sker sluta sist i grupp B.

I Wien för två veckor sedan blev det 1-0 till Sociedad efter mål av Alexander Isak. På hemmaplan bör marginalen bli större. Framför allt eftersom Sociedad nästan måste vinna om man ska ha en rimlig chans på gruppsegern. Säker etta!


LEICESTER–SPARTAK MOSKVA  –  1

King Power Stadium. Avspark torsdag 4 november 21:00.

Precis som i Premier League har Leicester varit ganska ojämna i EL-gruppspelet. Oavgjort hemma mot Napoli, förlust borta mot Legia Warszawa och senast vinst borta mot Spartak Moskva. Lite överraskande är det Legia Warszawa som leder grupp C två poäng före Napoli och Leicester som i sin tur är en poäng före Spartak Moskva.

Spartak Moskva måste ta minst poäng för att ha någon rimlig chans till vidare avancemang i EL. Dock kan laget blixtra till ibland, vilket man visade när man slog Napoli borta med 3-2. Men, Spartaks form är tveksam. Bara två poäng på de fyra senaste.

Normalt sett ska Leicester vara minst ett nummer större än Spartak Moskva. Något man också visade när man vann med 4-3 i Moskva för ett par veckor sedan efter att ha legat under med 0-2 i halvtid. Det känns helt enkelt som att Leicester tar sig samma och vinner det här.


RÖDA STJÄRNAN BELGRAD–MIDTJYLLAND  –  1X

Red Star Stadium, Belgrad. Avspark torsdag 4 november 21:00.

Vi avslutar med mötet mellan Röda Stjärnan och Midtjylland i grupp F. Efter två segrar och en oavgjord leder Röda Stjärnan gruppen en poäng före Braga. Tre poäng här och hemmalaget har en bra chans att hem segern i gruppen.

Ska Midtjylland ha en hyfsad chans att gå vidare i den här turneringen är seger näst intill ett måste. Hittills har det dock bara blivit två poäng för ledarna i Superligaen.

När lagen möttes i Herning senast lyckades Midtjylland fixa en poäng efter en kvittering med dryga tio minuter kvar. Röda Stjärnan leder förvisso gruppen, men är knappast något topplag i Europa. Därför säkrar vi upp med halvgardering 1X.


 EL-FEMLINGEN

# Match 1 X 2 Odds
1 Lyon–Sparta Prag 1 1.40
2 Genk–West Ham X 2 1.30
3 Real Sociedad–Sturm Graz 1 1.18
4 Leicester–Spartak Moskva 1 1.28
5 Röda Stjärnan–Midtjylland 1 X 1.25
Totalt odds: 3.45

 

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


VECKANS MATCHER I EUROPA LEAGUE


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Europa League

Publicerat 2024-04-01 19:59

Nätcasinon med bästa spelutbud & höga odds på Europa League

Varje år står de europeiska UEFA-cuperna för många av de största matcherna och fotbollshändelserna i världen. Det är också bland de populäraste matcherna när det kommer till betting på fotboll. …

Europa League

Publicerat 2022-02-14 17:30

SPELTIPS: "SE UPP FÖR NAPOLI!"

På torsdagskvällen rullar slutspelsmatcherna från Europa League igång och en intressant match att se fram emot spelas på spansk mark där FC Barcelona gästas av Napoli i första rundan av …

Copyright © Fotboll.com 2024   |