Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Champions League v.47
Champions League

TIPS: Champions League v.47

Publicerat 2021-11-22 17:20

Champions League tar vid under tisdags- och onsdagskvällarna och här kliver vi in i den näst sista gruppspelsomgången. Det innebär att det spelas om viktiga poäng på många håll och vi kommer även denna gång presentera en femling där vi har några favoriter, några ”skrällar” och framförallt många vettiga val i våra ögon och öron.
Fem rätt, det är målet – nu åker vi!

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se

Villarreal – Manchester United
Spelplats: Estadio de la Ceramica, Villarreal
Avspark: 18:45, tisdag 23/11

Manchester United i kris besöker Villarreal på bortagräs. Ole Gunnar Solskjaer har under helgen som gått fått lämna posten som manager och detta efter att laget förlorat mot Watford med 4-1.

Nu jagar United revansch och hittills under ledning av Michael Carrick som tagit över huvudansvaret i väntan på att engelsmännen hittat en vettig lösning.

Villarreal då, status där? Jo, spanjorerna noteras för en förlust sett till deras fem senaste tävlingsmatcher. I ligan kommer de närmast från 1-1 borta mot Celta Vigo och i deras senaste CL-match tog de full pott genom 2-0-seger mot Young Boys här på hemmaplan.

United mår inte bra för dagen. De har ny tränare och ett pressat manskap. Frågan är om de får med sig några poäng från Estadio de la Ceramica?

Spelalternativ: 1X


Lille – Salzburg
Spelplats: Stade Pierre-Mauroy, Villeneuve-d’Ascq
Avspark: 21:00, tisdag 23/11

Gruppfinal på Stade Pierre-Mauroy när Lille tar emot Salzburg i omgång fem. Hemmalaget står på fem poäng och är just nu tabelltvåa, två pinnar bakom Salzburg.

Bortalaget gästar med vetskapen om att poäng är av stort värde för deras del. Vinner Lille här så lever gruppen i allra högsta grad. Salzburg föll deras senaste CL-match mot Wolfsburg, även då på bortaplan, och det med 2-1.

Lille har sedan CL-vinsten i Sevilla, 2-1, spelat två raka kryssmatcher i Ligue 1. Vill de ha en god chans på fortsatt Champions League-spel även efter detta gruppspelsäventyr så är poäng av mycket stort värde när Salzburg väntar hemma i  Villeneuve-d’Ascq, Frankrike.

Magkänslan är att Lille är bra nog för att fixa minst en pinne. Gästerna lär vara hyggligt nöjda med krysset också, vilket innebär att vi väljer att spela 1X igen.

Spelalternativ: 1X


Manchester City – PSG
Spelplats: Etihad Stadium, Manchester
Avspark: 21:00, onsdag 24/11

Toppmöte väntar i Manchester när PSG besöker City på Etihad Stadium. Hemmalaget toppar gruppen på nio poäng, vilket är en mer än PSG. Fixar City en trea här? Ja, vi tror det!

PSG dras med en tung skadelista där lirare som Ramos, Rafinha, Draxler, Kimpembe och Kurzawa tar plats. Det är inga dussinspelare, men ett stjärnfyllt PSG håller hög klass ändå.

City tog i helgen en stabil 3-0-vinst i ligan mot Everton. Nu har de chans att säkra förstaplatsen i grupp A och löser de en ny trepoängare på hemmagräs så är saken klar, då avancerar City som gruppetta och vi tror att engelsmännen ska ses som en vettig ”favorit” på hemmaplan.

PSG brukar ha det tufft mot City borta och vi tror det kan fortsätta så.

Spelalternativ: 1


Sheriff Tiraspol – Real Madrid
Spelplats: Stadionul Sheriff, Tiraspol
Avspark: 21:00, onsdag 24/11

I grupp D tittar vi till vad som komma skall i Tiraspol där Real Madrid kommer på besök. Spanjorerna är just nu tabelletta, två poäng före Inter. Ska de fixa avancemang som just etta så är tre poäng här något man bör förvänta sig!

Sheriff Tiraspol fixade förvisso tre poäng i Madrid där de mycket överraskande gick och vann med 2-1, men nu är Real förhoppningsvis bättre förberedda och även om det luftas en något B-betonad startelva här så råder det inga tvivel om hur poängen bör fördelas.

Innan den här matchen går av stapeln har Inter tagit emot gruppjumbon Shakhtar på hemmagräs och vi tror att bortalaget ska ha både motivation och kunskap för att lämna denna match med tre viktiga poäng.

Spelalternativ: 2


Sporting Lissabon – Borussia Dortmund
Spelplats: Estádio José Alvalade, Lissabon
Avspark: 21:00, onsdag 24/11

Sist men inte minst har vi mötet mellan Sporting och Borussia Dortmund på Estádio José Alvalade i Lissabon. Bägge lagen har chans på andraplatsen där Ajax redan säkrat sitt avancemang. Frågan är om vi får någon vinnare här?

Sporting har sex poäng efter fyra gruppspelsmatcher och noteras för 9-7 i målskillnad.
Dortmund har också sex poäng, men noteras för en målskillnad på 4-8.

Portugiserna föll i Dortmund med 1-0, men i egenskap av hemmalag är det inte helt omöjligt att de fixar en revanschseger, eller åtminstone ett kryss. Skulle Sporting lösa en poäng här så lever hoppet om fortsatt Champions League-spel ett tag till och med tanke på deras starka form är det inte helt omöjligt att tro att poäng ska vara inom räckhåll.

Hemmalaget har nio raka tävlingsmatcher utan poängtapp, det innebär alltså nio raka vinster. Dortmund däremot går inte riktigt lika starkt och vi tror de får se upp med ett segersuget hemmalag!

Spelalternativ: 1X


 1X2-rad på utvalda matcher:

# Match 1 X 2 Odds
1 Villarreal – Manchester United 1 X 1.57
2 Lille – Salzburg 1 X 1.40
3 Manchester City – PSG 1 1.61
4 Sheriff Tiraspol – Real Madrid 2 1.25
5 Sporting – Dortmund 1 X 1.53
Totalt odds: 6.81

 

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Champions League

Publicerat 2023-12-15 01:31

Vinnarodds synas inför slutspelet i Champions League 2023/24

Champions League innebär att vi får se fotboll på den allra högsta nivån, med de största klubbarna och de bästa spelarna i världen samtidigt som folk från hela världen sluter …

Champions League

Publicerat 2021-12-06 11:56

TIPS: Champions League v.49

Tisdag och onsdag är som vanligt speldagarna för Champions League och denna vecka 49 är inget undantag. Nu ska det avgöras, i de grupper där dramatiken fortfarande lever. Vi kommer …

Copyright © Fotboll.com 2024   |