Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Europa League v.47
Europa League

TIPS: Europa League v.47

Publicerat 2021-11-24 10:10

Näst sista omgången i Europa League-gruppspelet och för många lag är det nu vinna eller försvinna som gäller. Som vanligt inför EL-torsdagarna har vi satt ihop vår egen femling där de fem matcher med bäst spelvärde ingår.


100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


LOKOMOTIV MOSKVA–LAZIO  –  X2

RZD Arena, Moskva. Avspark torsdag 25 november 18:45.

Lazio har inte imponerat i det här Europa League-gruppspelet och har bara tagit fem poäng på fyra matcher. Nu behöver laget tre poäng borta mot Lokomotiv Moskva för att ha chans på gruppseger inför sista omgången.

Trots att hemmalaget bara tagit två poäng såhär långt har man fortfarande chans till avancemang i Europa League. Det tack vare att hela fem av åtta matcher i grupp D, där även Galatasaray och Marseille ingår, slutat oavgjort.

Lazio har som sagt inte bjudit på något skönspel i det här gruppspelet. Men, mot Lokomotiv Moskva känns det ändå som att de ljusblå kommer att ta sig samman och i alla fall ta minst poäng. Därav av X2.


MIDTJYLLAND–BRAGA  –  1X

MCH Arena, Herning. Avspark torsdag 25 november 18:45.

Midtjylland har varit hyfsat stabila i det här gruppspelet. I och med segern med 1-0 borta mot Röda Stjärnan Belgrad i senaste omgången har man nu en bra chans till avancemang i Europa League. Dock är formen sisådär med två raka förluster i danska ligan.

Portugisiska Braga har som gruppfavorit gjort ungefär det förväntade. Med två omgångar kvar leder laget grupp F med två poäng före Röda Stjärnan och har en bra chans till gruppseger.

Midtjyllands kurs i Europa League har stigit sedan bortavinsten senast, vilket bör ge råg i ryggen. Samtidigt är Braga långtifrån något topplag och därför känns det som att Midtjylland kommer att kämpa sig till minst en poäng med stöd av hemmapubliken. Tipset blir halvgardering 1X.


RÖDA STJÄRNAN BELGRAD–LUDOGORETS  –  1

Red Star Stadium, Belgrad. Avspark torsdag 25 november 18:45.

Röda Stjärnan Belgrad har två vinster, en oavgjord och en förlust såhär långt. Men, laget lär behöva minst tre poäng i de två sista matcherna för att åtminstone ta sig till playoff-spelet till slutspelet i Europa League.

Ludogorets har bara tagit en poäng i det här gruppspelet och är i praktiken borta från alla chanser till avancemang. För det bulgariska laget handlar det mer eller mindre bara om att spela av de två sista matcherna.

Efter förlusten mot Midtjylland har Röda Stjärnan en inte helt enkel sits inför avslutningen. Seger mot Ludogorets är näst intill ett måste om man ska ha en hyfsad chans på gruppsegern inför den sista matchen mot Braga om ett par veckor. Därför känns det som att hemmalaget tar sig samman och vinner det här. Tipset blir en etta.


EINTRACHT FRANKFURT–ANTWERPEN  –  1

Wald Stadion, Frankfurt. Avspark torsdag 25 november 21:00.

Eintracht Frankfurt har tagit tio av tolv poäng i en av EL-gruppspelets lättaste grupper och är på god väg att ta sig till åttondelsfinal. Fyra poängs ledning före Olympiakos innebär att tre poäng mot Antwerpen ger både gruppseger och en slutspelsplats.

Antwerpen har inte haft mycket att hämta i det här gruppspelet och är med två omgångar kvar i praktiken borta från slutspel. Hittills har det bara blivit en poäng, nämligen mot Fenerbache borta.

Eintracht Frankfurt är förstås storfavoriter i den här matchen och har dessutom tre raka vinster i ryggen. Det ska mycket till om hemmalaget inte säkrar gruppsegern här. Säker etta.


MONACO–REAL SOCIEDAD  –  X2

Stade Louis II, Monaco. Avspark torsdag 25 november 21:00.

I EL-gruppspelets kanske tuffaste grupp möts Monaco och Real Sociedad i en match som kommer att bli helt avgörande för utgången av grupp B där även PSV Eindhoven och Sturm Graz ingår. Inför de två sista omgångarna står Monaco på åtta poäng, Real Sociedad på sex och PSV på fem.

Monaco har varit stabila i Europa League såhär långt, dock är formen tveksam då laget bara har två poäng på de senaste tre matcherna i Ligue 1. Samtidigt ångar Real Sociedad och Alexander Isak på i La Liga och ligger tvåa bakom Real Madrid. Dessutom har Sociedad inte förlorat en match sedan 15 augusti.

Även om Sociedad inte leder grupp B så har laget ändå gjort det bra, bortsett från poängtappet hemma mot Sturm Graz senast. Därför känns det som att man kommer ta minst poäng även borta mot Monaco. Har man inte förlorat på över tre månader lär man göra det mot Monaco heller. Därav halvgardering X2.


 EL-FEMLINGEN

# Match 1 X 2 Odds
1 Lokomotiv Moskva–Lazio X 2 1.22
2 Midtjylland–Braga 1 X 1.45
3 Röda Stjärnan–Ludogorets 1 1.36
4 Eintracht Frankfurt–Antwerpen 1 1.37
5 Monaco–Real Sociedad X 2 1.55
Totalt odds: 5.15

 

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


VECKANS MATCHER I EUROPA LEAGUE


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Europa League

Publicerat 2024-04-01 19:59

Nätcasinon med bästa spelutbud & höga odds på Europa League

Varje år står de europeiska UEFA-cuperna för många av de största matcherna och fotbollshändelserna i världen. Det är också bland de populäraste matcherna när det kommer till betting på fotboll. …

Europa League

Publicerat 2022-02-14 17:30

SPELTIPS: "SE UPP FÖR NAPOLI!"

På torsdagskvällen rullar slutspelsmatcherna från Europa League igång och en intressant match att se fram emot spelas på spansk mark där FC Barcelona gästas av Napoli i första rundan av …

Copyright © Fotboll.com 2024   |