Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Manchester U–Tottenham med dubbelchans till 1.66
Premier League

SPELTIPS: Manchester U–Tottenham med dubbelchans till 1.66

Publicerat 2022-03-11 09:48

Både Manchester United och Tottenham jagar en Champions League-plats när lagen möts på Old Trafford. För Spurs del finns goda möjligheter att ta åtminstone poäng då United svajat lite på senaste tiden.


Manchester United har en poäng upp till fjärdeplatsen där Arsenal befinner sig just nu. Dock har Gunners hela tre färre spelade matcher, vilket gör att United troligen kommer behöva vinna det mesta om det ska bli CL-spel till hösten.

Tottenham ligger sjua i Premier League-tabellen och är kanske det lag som har bäst chans att utmana Arsenal om den sista CL-platsen. Dessutom är laget i bra form med mycket mål i de senaste matcherna.


Tips: Manchester United–Tottenham

Speltips Bet365
Dubbelchans – Oavgjort eller Tottenham 1.66
Tottenham mål i 1:a halvlek 2.20

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


MANCHESTER UNITED–TOTTENHAM

Old Trafford, Manchester. Avspark lördag 12 mars 18:30.

 Manchester United har 3 raka matcher utan seger.

 Tottenham har vunnit och gjort mål i 1:a halvlek i 3 av de 4 senaste PL-matcherna.

 Tottenham har 9-0 i målskillnad på de 2 senaste PL-matcherna.


MANCHESTER UNITED

Manchester United har inte visat lika fin form de senaste veckorna som man gjorde kring nyår och i januari. 1-4 borta mot Manchester City förra helgen är kanske inte så mycket att säga om. Men, 0-0 hemma mot nästjumbon Watford för ett par veckor sedan var desto mer överraskande. Sedan har United också retur i CL-åttondelen mot Atlético Madrid på tisdag. Känns som att mycket av tankarna redan ligger där.

TOTTENHAM

Just när Tottenham ser ut att ha spelat bort sig från en topplacering så kommer man som vanligt tillbaka. Efter tre raka förluster har man nu vunnit tre av de fyra senaste, varav en tung bortaseger mot Manchester City. 4-0 borta mot Leeds och senast 5-0 hemma mot Everton visar också att Spurs är i målform.


SPELTIPS

Svårtippad match det här. Framför allt eftersom Tottenham är oberäkneliga den här säsongen. Dock känns det som att man har medvind i dagsläget. United har redan börjat värma upp för matchen mot Atlético och det gör att Spurs kniper minst en poäng. 1.66 i odds för dubbelchans X2 hos Bet365 ger bra spelvärde.

Samtidigt lär Tottenham gå framåt redan från start och då brukar det smälla. Därför satsar vi även på Spurs-mål i första halvlek. 2.20 i odds ger bra värde med tanke på lagets målstatistik senaste tiden.


Tips: Manchester United–Tottenham

Speltips Bet365
Dubbelchans – Oavgjort eller Tottenham 1.66
Tottenham mål i 1:a halvlek 2.20

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |