Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Kalmar FF – Djurgårdens IF med överspel till 2.20!
Allsvenskan

SPELTIPS: Kalmar FF – Djurgårdens IF med överspel till 2.20!

Publicerat 2022-05-21 21:01

Allsvenskan rullar vidare och under söndagseftermiddagen erbjuds det fem matcher. En av dessa spelas i Kalmar där tabellfyran Djurgården kommer på besök. Stockholmarna har bra form och här väntar ett revanschsuget hemmalag som kammade noll senast. Målrikt? Det är ett av våra speltips från Guldfågeln Arena!


Tips: KALMAR FF – DJURGÅRDENS IF

Speltips Bet365
Båda lagen gör mål: Ja 1.90
Över 2,5 mål totalt 2.20

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


KALMAR FF

Kalmar FF har inte fått någon pangstart på årets upplaga av Allsvenskan. Hittills har hemmalaget levererat tolv poäng på åtta matcher och utfallet är fyra segrar, noll oavgjorda och således fyra förluster. Målskillnaden? Den landar på 11-8.

Ser vi till Kalmars senaste framträdande så gästade de då BK Häcken på bortaplan och i den matchen lämnade de poänglösa och det genom en 3-1-förlust på Bravida Arena i Göteborg.

KFF har nu chans till revansch på hemmagräs och detta mot ett 08-lag som kommer med fyra raka seriematcher utan poängtapp och senast de gästade Kalmar fick vi se en bortaseger med 2-0.

DJURGÅRDENS IF

08-laget har som tidigare nämnt en bra resultatrad i ryggen då de just nu radar upp fyra raka utan poängtapp. Senast de blårandiga var i farten så körde de över ett skadedrabbat Malmö FF med 4-0 på Tele2 Arena och nu jagar de en ny trepoängare för att haka på övriga topplag.

AIK toppar just nu Allsvenskan på 20 poäng, men då ska vi också säga att tvilling-klubben och lokalrivalen från Solna har en match mer spelad. Går vi händelserna i förväg och tror att DIF levererar en ny seger i Kalmar så är det ”bara” två poäng upp och serien är som bekant ung.

Djurgården har i deras senaste bortamatch spelat 0-0 mot Borås-laget Elfsborg, men det var ingen 0-0-match sett till målchanser. Nu ställs de som vi varit inne på tidigare mot ett revanschsuget hemmalag och vi tror att det kan innebära en match med många mål och med mål från båda lagen dessutom.


 

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-22 21:52

Allsvenskan TV-sändningar och streaming 2024

Säsongen 2024 har Allsvenskan 100-årsjubileum och Kanal 5 och Discovery+ har rättigheterna denna säsong. Jubileumssäsongen drar igång den 30 mars och inleds med en timme studiosnack, följt av öppningsmatchen, IFK …

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-20 20:47

De 10 bästa utländska spelarna någonsin i Allsvenskan

När vi tittar tillbaka på den svensk fotbollshistorien kommer vi genast att tänka på de utländska spelare som visat upp sina talanger i Allsvenskan. De här spelarna har hjälpt oss …

Copyright © Fotboll.com 2024   |