Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset Lördag 6/8
Stryktipset

TIPS: Stryktipset Lördag 6/8

Publicerat 2022-08-04 22:19

För första gången på väldigt länge är det en helengelsk kupong som väntar oss på Stryktipset denna premiärhelg. The Championship, som bidrar med åtta matcher kickade som bekant igång förra helgen medan Premier League äntligen är tillbaka för att förgylla helgerna. Till den här lördagen väntar även en en megajackpott i form av 13 miljoner extra i potten vilket inte händer så värst många gånger under en säsong. Läge att gardera favoriterna för fullt med andra ord!

Spelstopp: 15:59 lördag 6 augusti


 

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Everton – Chelsea 2
2 Tottenham – Southampton 1 X
3 Newcastle – Nottingham Forest 1 X 2
4 Leeds – Wolves 1
5 Bournemouth – Aston Villa 2
6 Bristol City – Sunderland 1 2
7 Burnley – Luton 1 X
8 Preston – Hull  1 2
9 QPR – Middlesbrough 2
10 Reading – Cardiff 2
11 Swansea – Blackburn 1
12 Sheffield United – Millwall 1 X 2
13 Stoke – Blackpool 1 2

svenska spel

stryktipset spelkollVi och SvenskaSpel uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen. Till Spelkollen

 

Match i fokus: Everton – Chelsea

Det var inte förrän när slutsignalen ljöd i den allra sista omgången som Everton säkrade sin existens i Premier League. En lättnadens suck såklart för Frank Lampard som vid det läget nog kände att det var lite väl nära för hans tycke ock smak. Sett till hans uttalanden när han tog över mitt i säsongen i fjol och det faktum att Richarlison lämnat för Spurs är dock en ny bottenstrid att vänta.

Värvningar av James Tarkowski och Dwight McNeil från nedflyttade Burnley skrämmer knappast lag på någon och när nu Dominic Calvert-Lewin skadat sig inför premiären är det svårt att se Everton poängmässigt starta lika bra som ifjol. Chelsea må fortfarande vara ett par pusselbitar kort innan dem är nöjda och visst har det skruvats en del från alla möjliga håll men detta är onekligen en lämplig uppgift!


Skrällpotential: Southampton

Inget lag på kupongen denna vecka är så pass lågt värderade som Southampton borta mot Tottenham och det är såklart inte utan förståeliga skäl. Tappet av Armando Broja längst fram kommer bli kännbart och The Saints var inte direkt att räkna med i bortaspelet ifjol, och lägger man därtill säsongsavslutningens nio förluster på 12 omgångar är det svårt att se dem vinna detta bortamöte även denna säsong.

Tottenham kliver för första gången på flera år in med stor optimism och Antonio Contes lagbygge börjar verkligen ta form med vettiga värvningar under två raka fönster. Det här är dock första matchen i tävlingssammanhang och med så pass fysiskt utmattande försäsong är det oklart huruvida dem är 100% från start. Något ett Southampton med James Ward-Prowse’s frisparksfot kanske kan tråka till sig till en poäng med?


Omgångens säkra: Leeds

När känslorna väl lagt sig efter omtyckte Marcelo Bielsas adjö och kontraktet till slut säkrades via 2-1 borta mot Brentford i sista omgången är det nu fullt fokus på den nya säsongen under Jesse Marsch. Amerikanen har fått in spelare av intressant karaktär som kommer göra Leeds betydligt mer konkurrenskraftiga och inte minst visa upp en bättre kontinuitet.

Visst kommer Raphinha saknas med allt vad hans kvalitet kan frambringa på egen hand men med nytt blod in och framförallt lite nya idéer och förhållningssätt som bättre lämpar sig finns det all anledning att känna optimism i Leeds-lägret. Det är i alla fall mer spännande än Wolves som för dagen gästar ett fullsatt och kokande Elland Road, ett Wolves som även denna säsong ser ut att bli ett av de målsnålaste lagen offensivt sett.


svenska spel


Utvalt system – 288 rader

1. Everton – Chelsea2

Det fanns inte särskilt mycket positivt att hämta ur Evertons fjolårssäsong och med tanke på den uteblivna effekten av Frank Lampards intåg går det inte att komma ifrån att The Toffees är en omöjlig uppgift; både här i premiären men även säsongen överlag. Chelsea slår visserligen inga gnistor än så länge men detta kan bara sluta på ett sätt oavsett vad tidigare möten här på Goodison Park vill flika in.

2. Tottenham – Southampton1X

Utan att det finns så många faktorer som talar för att Southampton kommer vinna den här matchen är det ändå slående hur pass lite förtroende dem får av spelbolagen och svenska folket. Det är ändå en ligapremiär och Tottenham, hur bra saker och ting än verkar, lyckades bara ta en poäng av Soton ifjol. Jackpottvecka som det är måste garderingen med då gästernas hot från liggande boll inte kan underskattas!

3. Newcastle – Nottingham Forest1X2

Numera storsatsande Newcastle stod för en otrolig uppryckning sedan Eddie Howe tog över taktpinnen från Steve Bruce ifjol och The Magpies kommer således med enorma förväntningar på sig den här säsongen. Något som det ska bli intressant att se dem försöka leva upp till. Tyvärr för deras del är det en pigg och hungrig nykomling som gästar direkt i premiären vilket kan bli problematiskt varpå det är lika bra att säkra upp med samtliga tecken.

4. Leeds – Wolves1

En riktigt trött avslutning på säsongen och ett nästan lika trött transferfönster under sommaren ger inte direkt några överdrivet positiva vibbar från Wolves, som efter ett par säsonger i högstaligan nu står vid ett vägskäl. Målsnåla i båda riktningar kanske tar dem till en ny 10:e plats men inleds säsongen på samma sätt som dem avslutade i våras kan Bruno Lage bli först att ryka. Ett mer spännande Leeds med sin hemmafördel blir ingen lätt uppgift och ettan erbjuder riktigt fint värde!

5. Bournemouth – Aston Villa2

Efter att ha fått effekt omgående under Steven Gerrard blir det onekligen spännande att se Aston Villa, som har en trupp för mitten alternativt övre halvan, under Liverpool-ikonens första fulla säsong som ansvarig. Försäsongen har i alla fall gett många positiva tecken och med den spetskvalitet som finns i The Villains lär nykomlingen Bournemouth, som varit återhållsamma på marknaden, få det jobbigt. Vettig spik!

6. Bristol City – Sunderland12

Ojämna som Bristol ändå var i fjol räckte deras poäng hemma på Ashton Gate tillsammans med målfarligheten till en 17:e plats med god marginal till bottentrion. Mer av samma är att vänta även den här säsongen då premiären innehöll samtliga ingredienser som vi vande oss vid ifjol vad gäller Bristol; lite väl billiga baklängesmål och framförallt ett sent sådan som innebar poängtapp. Bra läge för nykomlingen Sunderland med andra ord?

7. Burnley – Luton1X

Nyss nedflyttade Burnley fick en smakstart när seriespelet drog igång förra helgen men säsongen är lång och The Championship är som bekant en väldigt oförlåtande serie med många svängningar. Luton exempelvis står inför sin svåra ’andra-säsong’ efter att ha nått playoff ifjol vilket inte är någon garanti för ett upprepande. Svaga 0-0 i premiären övertygade inte och då dem kommer få svårt att få tag i bollen här ger ettan tillräckligt bra värde för att stå ensam vid behov.

8. Preston – Hull12

Efter tre säsonger i kategorin playoff-utmanare tog Preston ett kliv tillbaka under våren då dem inte riktigt orkade hålla i och trycka ifrån.  Den här säsongen är således lite av ett vägskäl för The Lilywhites som varit märkligt tysta på transfermarknaden hittills. Mot ett defensivt poröst Hull hemma på Deepdale, där dem var svårslagna ifjol, gillas deras chanser dock där ettan finns till godkänd procent men jackpotvecka som det är plockas envisa Hull med likväl!

9. QPR – Middlesbrough2

Även om det slutade med förlust och rätt få målchanser skapade får premiären ändå anses som godkänd för QPR. Nye managern Michael Beale har dock en tuff uppgift att göra Rangers till en playoff-utmanare igen. Här är det bara för dem att hoppas att defensiven håller ihop lika bra som senast och att Boro visar samma ineffektivitet som i sin premiär, något som känns som ett halmstrå. Gästerna ser spelmässigt vassa ut och får dem bara in bollen ska segern vara deras!

10. Reading – Cardiff2

Cardiff stod för en riktig knall i sin premiär mot topptippade Norwich men för den som följde matchen var segern knappast orättvis. The Bluebirds var synkade i sin press, offrade sig beundransvärt och visade en fighting spirit som kommer ta dem långt denna säsong vilket man inte kunnat tro sett till den stora spelaromsättningen som varit. Men Steve Morrison har fått ihop en rejäl enhet och kollektiv som är betydligt mer att lita på än Paul Ince’s Reading – som dem besegrade här i våras.

11. Swansea – Blackburn1

Storfavoriten Swansea fick nöja sig med ett kryss i premiären men stod ändock för en förväntad insats rent spelmässigt tack vare ett stort spelövertag och flera vassa målchanser. Lite bättre skärpa för offensivt skickliga duon Michael Obafemi och Joël Piroe och det hade blivit tre snarare än en poäng. Ny chans fås här mot ett Blackburn som fortfarande är i en process och trots allt förlorat tre av sina fyra senaste besök på Liberty Stadium. Fin spik!

12. Sheffield United – Millwall1X2

Precis som för Luton står även Sheffield inför en tuff ’andra-säsong’ då The Blades, som åkte ur Premier League 2021, också nådde playoff. Tuffast möjliga premiär väntade dem och det återstår att se om det kommer en rekyl här eller om förlusten mot Watford snarare satte någon form av ton för deras säsongsinledning. Millwall blir hur som helst en svår nöt att knäcka i en förväntad målsnål historia. Första målet avgör matchen?

13. Stoke – Blackpool12

En av premiäromgångens stora besvikelser blev tråkigt nog Stoke som ’enligt alla statistiska förväntningar’ föll med 0-2 i Millwall. En snabb rekyl är ett måste för annars ligger nog Michael O’Neill pyrt till redan inom någon omgång eller två sett till förtroendet han har fått. Fin skrällpotential således för Blackpool som inte har något att förlora och dessutom lyckade få med sig samtliga poäng härifrån i våras!


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |