Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong
La Liga
Foto: Pixabay.com

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Publicerat 2021-07-27 14:46

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske under sommaren precis som det snackas mycket om de övergångar som redan gjorts.

Tips från danska rekare

För många som gillar fotboll rent allmänt så kan det också vara spänningshöjande att lägga ett och annat spel på matchen man ska se hemma i TV-soffan. Har man inte hunnit att hänga med på vilka övergångar som gjorts, hur formen ser ut hos vissa lag och vilka spelare som börjat säsongen med att ösa in mål, ja då kan det också vara bra att ta rygg på diverse speltips.

Vi på Fotboll.com följer en hel del Danska rekar, då betting är väldigt stort i Danmark och det finns väldigt duktiga rekare där. Mesterbold.dk är en av sajterna som har bra speltips, som har siat inför de kommande säsongerna av europeisk toppfotboll.

Stort fokus kring Barcelona

Om man ser till vilket europeiskt topplag som det varit mest snack om så långt i sommar så är det inte helt otippat FC Barcelona som det mesta handlat om även i år. Som vanligt när det gäller Barcelona så är det den offensiva spetsen som står i fokus. Till att börja med så har Barca lyckats med att värva över Leo Messis bästa kompis, Sergio ”Kun” Agüero, som efter 10 år i Manchester Citys ljusblå tröja har kritat på för Barcelona.

Det spekuleras också mycket i att Messi ska ha haft ett och annat finger med i spelet för att värva över Agüero till klubben och där vissa även har sagt att detta ska ha varit ett krav från Messis sida för att bli kvar i klubben.

Messis kontrakt som för övrigt just har löpt ut med FC Barcelona men där det såklart förväntas att det nya kontraktet när som helst ska vara signerat och klart. För övrigt så innebär även detta att det är Messis första gång i karriären som han är kontraktslös sedan han kritade på sitt första kontrakt med Barcelona som 12-åring.

En rolig parentes är att Messis första kontrakt med Barcelona signerades på baksidan av en servett. Detta skedde genom att Barcelonas tekniske direktör Carles Rexach hade fått nys om den exceptionella talangen Lionel Messi. Rexach såg ingen tid att förlora utan där ett kontrakt med Messi bara måste upprättas där och då, resten kan vi nog lugnt säga är i historia idag.

Lånar Barcelona ut Griezmann?

Att ”Blaugrana” även värvat över den nederländske skyttekungen Memphis Depay från franska Lyon gör dessutom att klubbens offensiv spetsas ytterligare. Ett anfall med Messi, Agüero och Memphis Depay kommer såklart att kunna ösa in mål i både spanska La Liga och även i Champions League. Att Barca med dessa värvningar även har målet inställt på att återställa ordningen i La Liga genom att vinna serien men där man även siktar på att vinna Champions League, kan vi nog i och med detta också slå fast.

Med de tre superstjärnorna ovan nämnda i anfallet så ser det också ut som en annan superstjärna kan ha gjort sitt i Barcelona, nämligen Antoine Griezmann. Det ryktas från de spanska tidningarna Sport och Marca att en rad Premier League-klubbar ska ha anmält sitt intresse för att värva över Griezmann nu under sommaren.

En ytterligare anledning till att sälja Griezmann ska också vara för att Barcelona även ska ha råd med Messis kommande kontrakt med klubben. Barcelona ska dessutom vara redo att sälja Griezmann till ett riktigt REA-pris mot vad man också värvade över Griezmann för när han köptes från Atletico Madrid 2019 för strax under 1,3 miljarder kronor.

Pedri – världens bästa i framtiden?

En spelare som också ska bli otrolig intressant att följa i Barcelona under den kommande säsongen är utan tvekan Pedri. 18-årige Pedri som Barcelona värvade över från Las Palmas så sent som 2020 har sett fullständigt lysande ut.
Pedri som inte bara belönades med en plats i den spanska EM-truppen av förbundskapten Luis Enrique såg även till att ta en startplats på den spanska mittfältet i mästerskapet. Pedri var dock inte nöjd med detta utan var också den klart lysande spanska stjärnan i hela mästerskapet, något som också belönades med en plats i UEFA:s officiella EM-elva.

Vi ska som sagt komma ihåg att denna exceptionella talang enbart är 18 år ung, redan nu är Pedri en superstjärna som har potentialen till att växa ut att bli en av Spaniens- och världens bästa fotbollsspelare.


Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

La Liga

Publicerat 2021-03-20 18:00

Real Madrid kan erbjuda Juventus en "symbolisk summa" för Ronaldo

Den spanska klubben kan ta tillbaka sin forne nummer 7. Dock är Real Madrid inte beredda att betala några astronomiska summor för portugisens signatur. Om man misslyckas med att värva Paris …

Copyright © Fotboll.com 2024   |