Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Bästa odds: Malmö FF–Sirius Allsvenskan
Allsvenskan

Bästa odds: Malmö FF–Sirius Allsvenskan

Publicerat 2019-07-19 17:46

ODDSJÄMFÖRELSE MALMÖ FF–SIRIUS

Malmö FF fortsätter att ligga i topp i Allsvenskan med ett hyfsat betryggande avstånd nedåt. Dock har avståndet minskat aningen i och med att man spelat två oavgjorda på de tre senaste allsvenska matcherna.

Ytterligare en stor seger mot Ballymena United i torsdags gjorde att Malmö FF utan problem tog sig vidare till andra omgången i Europa League-kvalet. Nu väntar slovenska Domzale i ett dubbelmöte. Kanske inte ett lag som tillhör Europatoppen, men för Malmös del innebär det att man har fyra matcher på elva dagar, vilket kan bli lite av ett test för Uwe Röslers manskap.

Dock har Malmö en bred trupp, så det ska inte vara några större problem. Samtidigt väntar ett något enklare schema i Allsvenskan efter de senaste veckorna där man mött både AIK och Djurgården borta. Två matcher som bägge slutade oavgjort.

Detta gör att Malmö i dagsläget ligger fyra poäng före AIK och sex poäng före Djurgården, som dock har en match mindre spelad. Med andra ord är varje poäng viktig om man vill behålla en ledning på tre-fyra poäng.

BLANDADE RESULTAT

För Sirius del får man ändå säga att det gått hyfsat sedan den allsvenska omstarten efter juniledigheten. Laget inledde med att skrälla och slå IFK Norrköping borta med 1-0, därefter oavgjort mot Sirius och förra helgen förlust borta mot Helsingborg.

Detta gör att Sirius för närvarande huserar på en tiondeplats med hyfsat betryggande sex poäng ned till GIF Sundsvall på kvalplats. Dock har laget fortsatt stora skadeproblem. Mot Helsingborg senast saknades hela nio spelare. Men, man räknar med att åtminstone några av dessa ska bli spelklara mot till matchen mot Malmö.

FEM SENASTE – MALMÖ FF

FEM SENASTE – SIRIUS

 

Ser man till hur lagen presterat på den senaste tiden samt till var de ligger i tabellen råder det egentligen ingen större tvekan om åt vilket håll det kommer att gå i den här matchen. Malmö ska vinna en sådan här match 19 dagar av 20.

Framför allt med tanke på att man lär komma med ett rejält självförtroende efter avancemanget i EL-kvalet. Förvisso var det ett blåbärslag man mötte, men ett avancemang är alltid ett avancemang oavsett vilket lag man har slagit ut. Någon särskilt trötthet lär det inte heller finnas hos Malmöspelarna med tanke på att man knappast behövde ta ut sig i torsdagens match mot Ballymena United.

Sirius kommer att få det svårt i den här matchen då det är klasskillnad mellan lagen. Dessutom har Sirius som sagt en hel del skador i truppen, som knappast gör saken bättre. Malmö lär också vara mycket intresserade av att ånga på för att hålla avståndet ner till AIK och Djurgården intakt.

KAN BLI MÅLFEST

Att Malmö kommer vinna råder det alltså ingen tvekan. Men, bara seger för Malmö är inte så mycket att spela på. Därför säger vi att ”di blåe” gör över 2,5 mål i den här matchen. Målformen är det ju som bekant inget fel på. Efter fyra mål mot Ballymena senast bör man ha ställt in siktet.

Bäst odds för att hemmalaget gör över 2,5 mål hittar vi hos Mr Green som bjuder 2.32 gånger pengarna för den utgången.

Speltips: Hemmalaget över 2,5 mål till 2.32 hos Mr Green


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-05-04 14:47

Tio Allsvenska klubbars lönsamhet är beroende av sändningsrättigheter

Konsult- och revisionsföretaget EY har släppt den årliga rapporten "Hur mår svensk elitfotboll?", där de analyserat de Allsvenska klubbarnas årsredovisningar för verksamhetsåret 2023. En riskuppskattning av EY visar att endast …

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-22 21:52

Allsvenskan TV-sändningar och streaming 2024

Säsongen 2024 har Allsvenskan 100-årsjubileum och Kanal 5 och Discovery+ har rättigheterna denna säsong. Jubileumssäsongen drar igång den 30 mars och inleds med en timme studiosnack, följt av öppningsmatchen, IFK …

Copyright © Fotboll.com 2024   |