Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Se de svenska försäsongsmatcherna
Allsvenskan

Se de svenska försäsongsmatcherna

Publicerat 2020-01-17 10:22

Nu börjar det bli dags för uppladdningen inför Allsvenskan 2020 och hela den svenska fotbollssäsongen. Lagen reser ut i världen för att åka på träningsläger och få matchkänsla innan stapeln går av för säsongen 2020.

Närmare 20 intressanta matcher mellan Allsvenska klubbar kommer att visas på TV och streaming. Bland annat kommer du att kunna se AIK, Malmö FF, Hammarby och IFK Norrköpings ta pulsen på sin trupp inför ligastarten och kämpa mot Bröndby och FC Köpenhamn med flera i Atlantic Cup.


Skaffa Cmore idag

Cmore

Från 199 kr / månad utan bindningstid


Atlantic Cup

31/1 17:00 Bröndby – Norrköping
2/2 20:00 Häcken – Våleränga
3/2 17:00 Norrköping – Köpenhamn
4/2 21:00 Aarhus – Häcken
7/2 ?? Norrköping – Ej klart
7/2 ?? Häcken – Ej klart

Försäsongsmatcher

?? ?? Malmö – Ej klart
3/2 ?? Örebro – Viktoria Plzen
6/2 ?? Örebro – RB Linense
6/2 ?? Ljungby – Hammarby
14/2 ?? Hammary – Ej klart
15/2 ?? Göteborg – Ej klart
?? ?? Malmö – Ej klart
?? ?? AIK – Ej klart

Se TV-tider för Svenska Cupen (Vår sida för Svenska Cupen uppdateras med TV-tider så snart de släpps.)

Följ försäsongen på Cmore

Utöver försäsongsmatcherna så visas även den prestigefyllda Svenska Cupen på Cmore, som startar den 22 februari. Cupen börjar stenhårt med tre dagar av fartfylld fotboll där du ser alla de största klubbarna i svensk fotboll.

”Svenska Cupen har växt år för år sedan formatet med gruppspel infördes för sex år sedan. I år är det mer prestigefyllt än på länge, där många storlag kämpar för att nå cuptiteln och på så sätt en Europaplats.” – Säger Johan Cederqvist, sport-kanalchef  på TV4 och C More.

Cmore har ett mäktigt utbud av fotbollssändningar i sitt program där inte bara ovanstående visas. Du kan till exempel följa hela italienska Serie A med Zlatan i AC Milan och spanska La Liga. Det är två givna ligor att följa, där några av världens största klubbar och stjärnor regerar. Som till exempel Barcelona med Lionel Messi och Juventus med Cristiano Ronaldo, där båda spelarna kanske spelar sin sista säsong i Europa.

Inte nog med det så kan du följa det svenska landslaget och deras två landskamper i mars och juni, precis innan fotbolls-EM drar igång den 12 juni. Europamästerskapet visas också på Cmore, som delar på sändningsrättigheterna tillsammans med SVT och TV4.


Skaffa Cmore idag

Cmore

Från 199 kr / månad utan bindningstid

Källa: Cmore Pressweb


Avatar

Skrivet av Anders Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Arsenal ligger varmt om hjärtat men jag ser mig som väldigt objektiv och jag uppskattar fin fotboll oavsett lag.

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2020-04-06 11:03

Allsvenskan: De ekonomiska klyftorna ökar

I helgen skulle Allsvenskan haft premiär, men på grund av coronaviruset har denna skjutits på framtiden. Något som  innebär en hel del förlorade intäkter för klubbarna. Nyligen kom också en rapport som visar att den ekonomiska klyftan mellan klubbarna i Allsvenskan blir allt större.  BARA TVÅ KLUBBAR GÅR MED VINST I revisionsbyrån …

Allsvenskan

Publicerat 2020-04-01 10:46

Återupplev de klassiska guldmatcherna

Nu har det gått mer än två veckor sedan fotbollseuropa stängde igen butiken på grund av coronaviruset. När spelet kommer igång igen är än så länge oklart. Till helgen skulle också Allsvenskan ha haft säsongspremiär, men så kommer ej ske. Men, för oss alla som behöver stilla fotbollsabstinensen visar C …

Annons

Topp 10 fotbollsblogg

Sociala medier

 
Ladda ned på Google Play

Om tjänsten

Fotboll.com drivs av:

Comperium AB

Org nr: 556981-8635
Bangatan 8
382 40 Nybro

Spelberoendes Riksförbund Stödlinjen
18 plus

18 års åldersgräns gäller för spel på odds och betting

Copyright © Fotboll.com 2020