Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Se de svenska försäsongsmatcherna
Allsvenskan

Se de svenska försäsongsmatcherna

Publicerat 2020-01-17 10:22

Nu börjar det bli dags för uppladdningen inför Allsvenskan 2020 och hela den svenska fotbollssäsongen. Lagen reser ut i världen för att åka på träningsläger och få matchkänsla innan stapeln går av för säsongen 2020.

Närmare 20 intressanta matcher mellan Allsvenska klubbar kommer att visas på TV och streaming. Bland annat kommer du att kunna se AIK, Malmö FF, Hammarby och IFK Norrköpings ta pulsen på sin trupp inför ligastarten och kämpa mot Bröndby och FC Köpenhamn med flera i Atlantic Cup.


Skaffa Cmore idag

Cmore

Från 199 kr / månad utan bindningstid


Atlantic Cup

31/1 17:00 Bröndby – Norrköping
2/2 20:00 Häcken – Våleränga
3/2 17:00 Norrköping – Köpenhamn
4/2 21:00 Aarhus – Häcken
7/2 ?? Norrköping – Ej klart
7/2 ?? Häcken – Ej klart

Försäsongsmatcher

?? ?? Malmö – Ej klart
3/2 ?? Örebro – Viktoria Plzen
6/2 ?? Örebro – RB Linense
6/2 ?? Ljungby – Hammarby
14/2 ?? Hammary – Ej klart
15/2 ?? Göteborg – Ej klart
?? ?? Malmö – Ej klart
?? ?? AIK – Ej klart

Se TV-tider för Svenska Cupen (Vår sida för Svenska Cupen uppdateras med TV-tider så snart de släpps.)

Följ försäsongen på Cmore

Utöver försäsongsmatcherna så visas även den prestigefyllda Svenska Cupen på Cmore, som startar den 22 februari. Cupen börjar stenhårt med tre dagar av fartfylld fotboll där du ser alla de största klubbarna i svensk fotboll.

”Svenska Cupen har växt år för år sedan formatet med gruppspel infördes för sex år sedan. I år är det mer prestigefyllt än på länge, där många storlag kämpar för att nå cuptiteln och på så sätt en Europaplats.” – Säger Johan Cederqvist, sport-kanalchef  på TV4 och C More.

Cmore har ett mäktigt utbud av fotbollssändningar i sitt program där inte bara ovanstående visas. Du kan till exempel följa hela italienska Serie A med Zlatan i AC Milan och spanska La Liga. Det är två givna ligor att följa, där några av världens största klubbar och stjärnor regerar. Som till exempel Barcelona med Lionel Messi och Juventus med Cristiano Ronaldo, där båda spelarna kanske spelar sin sista säsong i Europa.

Inte nog med det så kan du följa det svenska landslaget och deras två landskamper i mars och juni, precis innan fotbolls-EM drar igång den 12 juni. Europamästerskapet visas också på Cmore, som delar på sändningsrättigheterna tillsammans med SVT och TV4.


Skaffa Cmore idag

Cmore

Från 199 kr / månad utan bindningstid

Källa: Cmore Pressweb


Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-05-04 14:47

Tio Allsvenska klubbars lönsamhet är beroende av sändningsrättigheter

Konsult- och revisionsföretaget EY har släppt den årliga rapporten "Hur mår svensk elitfotboll?", där de analyserat de Allsvenska klubbarnas årsredovisningar för verksamhetsåret 2023. En riskuppskattning av EY visar att endast …

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-22 21:52

Allsvenskan TV-sändningar och streaming 2024

Säsongen 2024 har Allsvenskan 100-årsjubileum och Kanal 5 och Discovery+ har rättigheterna denna säsong. Jubileumssäsongen drar igång den 30 mars och inleds med en timme studiosnack, följt av öppningsmatchen, IFK …

Copyright © Fotboll.com 2024   |