Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Fem spännande värvningar i allsvenskan
Allsvenskan

Fem spännande värvningar i allsvenskan

Publicerat 2020-01-13 11:01

Nu har uppladdningen dragit igång och klubbarna från allsvenskan kör på för fullt på träningsanläggningarna. Försäsongen är i full rullning, där fysträningarna säkerligen inte är en dans på rosor. Parallellt med detta arbetar sportcheferna och klubbledningarna för att förstärka de trupperna.

De svenska storklubbarna är sannerligen aktiva på spelarmarknaden. Det är bara att fråga AIK, Malmö FF och Hammarby IF, bland andra.

Vem lämnar? Vem anländer? Sticker något lag ut lite extra på marknaden? Ned- eller upprustning?

Svåra frågor – som endast kan besvaras genom att låta tiden utvisa.

Hittills har dock ett flertal kontrakt diskuterats, papper förberetts och värvningar genomförts.
Nedan listar vi fem spännande värvningar i allsvenskan.

1.       Isaac Kiese Thelin, 27, anfallare – Anderlecht -> Malmö FF (Lån)

Anfallaren hade inte den trevligaste av säsonger i Bayer Leverkusen ifjol. Därför valde man att lösa den nuvarande situationen på bästa sätt, genom en utlåning. I dagarna blev Isaac Kiese Thelin klar för ett säsongslångt lån till Malmö FF och är tänkt att fylla upp den enorma plats som Markus Rosenberg lämnat efter sig. Kiese Thelin har tidigare representerat klubben och bar den ljusblå tröjan mellan 2014-2015. Totalt blev det fem mål på 14 matcher i Allsvenskan innan resan gick vidare ut i Europa. Anderlecht, som äger spelaren, har rätt att kalla tillbaka honom redan i sommar.

2.       Ebenezer Ofori, 24, mittfältare – Stuttgart -> AIK

Ännu en återvändare. Ofori representerade AIK mellan 2013-2016 och var en mycket uppskattad spelare bland AIK-supportrarna. Detta är – och kommer att förbli – en av de stora värvningarna i Allsvenskan i år. Om 24-åringen hittar rätt, vilket han troligtvis kommer att göra under tränare Rikard Norling, har AIK knutit till sig en rejäl spelare på mittfältet. Big Eb har valt nummer 12 och har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till 2023. På sitt CV har han dessutom tio landskamper.

3.       Alexander Jallow, 21, ytterback – Jönköpings Södra -> IFK Göteborg

Här har IFK Göteborg gjort ett riktigt fint val. Man har scoutat spelaren väl och det är svårt att snacka ned klubbens val att värva honom. Alexander Jallow är en försvarare av rang, och det har han visat under sin tid i Jönköpings Södra. Han har tillbringat två år i klubben och gjort över 60 matcher. Trots sina 21 blotta år, har han hunnit samla på sig en hel del erfarenhet på hög nivå inom den svenska fotbollen. Noterbart är också att han gjorde 15 mål för J-Södra.

4.       Rasmus Jönsson, 29, anfallare – Buriram United -> Helsingborgs IF

På fjärdeplats hittar vi en tredje hemvändare. Och detta är inte vilken som helst. Rasmus Jönsson kommer tillbaka till Helsingborgs IF för andra gången och detta blir därmed hans tredje sejour i klubben. 2008 flyttades han upp till A-laget som ung och lovande för att sedan bära HIF-tröjan i tre år, innan det var dags att testa vingarna utomlands. 29-åringen har hunnit med ett par vändor i Tyskland och Danmark, och kom sedan tillbaka till Helsingborg 2018. I somras lämnade han för den thailändska storklubben Buriram United, men är nu alltså tillbaka i Skåne-klubben.

5.       Jakob Haugaard, 27, målvakt – Stoke City -> AIK

I och med att Oscar Linnér lämnade AIK blev man tvungna att hämta in en ny målvakt. Och det blev inte någon dussinlirare. Solna-klubben valde att hämta in en erfaren och rutinerad målvakt i Jakob Haugaard, som har några år av europeisk fotboll på nacken. Detta är en spelare som vunnit den danska ligan och som dessutom har fått representera ett stort brittiskt lag i Premier League. Lär bli nyttig med sina erfarenheter.

 

Vilka vinner Allsvenskan 2020?

Nedan finner du en lista på bolag. Där kan du spela på din vinnare och matcherna längs vägen!

 

Nytt
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Omsättingskrav: 6x bonusen på minst 1.60 i odds.
utan reg.
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Omsättningskrav: 8x bonusen. Omsätts på minst 1.80 i odds. Omsättningstid: 60 dagar.
swish
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Omsättningskrav: 8x bonusen på minst 1.80 i odds.
swish
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Inget omsättningskrav!
Utan reg.
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Bonus helt utan omsättningskrav!
Utan reg.
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Inget omsättningskrav.
utan reg.
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Maximal insats 500 kr. Bonus giltig i sju dagar. Läs övriga regler och villkor hos spelbolaget
swish
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Omsättningskrav: 6x bonusen på minst 1.40 i odds.
swish
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Inga villkor
swish
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Omsättningskrav: 4x bonus. Omsätts på minst 1.80 i odds. Omsättningstid: 60 dagar.

Spel på odds hos spelbolag kan skapa spelberoende. Vi uppmuntrar till säkert och ansvarsfullt spelande och rekommenderar dig därför att begränsa ditt spelande hos spelbolagen och att du söker hjälp om du inte kan hantera ditt spelande. Sök information och hjälp på Spelberoende.se.


Avatar

Skrivet av Gabriel Melke

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2020-04-06 11:03

Allsvenskan: De ekonomiska klyftorna ökar

I helgen skulle Allsvenskan haft premiär, men på grund av coronaviruset har denna skjutits på framtiden. Något som  innebär en hel del förlorade intäkter för klubbarna. Nyligen kom också en rapport som visar att den ekonomiska klyftan mellan klubbarna i Allsvenskan blir allt större.  BARA TVÅ KLUBBAR GÅR MED VINST I revisionsbyrån …

Allsvenskan

Publicerat 2020-04-01 10:46

Återupplev de klassiska guldmatcherna

Nu har det gått mer än två veckor sedan fotbollseuropa stängde igen butiken på grund av coronaviruset. När spelet kommer igång igen är än så länge oklart. Till helgen skulle också Allsvenskan ha haft säsongspremiär, men så kommer ej ske. Men, för oss alla som behöver stilla fotbollsabstinensen visar C …

Annons

Topp 10 fotbollsblogg

Sociala medier

 
Ladda ned på Google Play

Om tjänsten

Fotboll.com drivs av:

Comperium AB

Org nr: 556981-8635
Bangatan 8
382 40 Nybro

Spelberoendes Riksförbund Stödlinjen
18 plus

18 års åldersgräns gäller för spel på odds och betting

Copyright © Fotboll.com 2020