Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Här spelar stjärnorna nästa säsong – oddsen på de hetaste övergångarna
Europa (Övrigt)

Här spelar stjärnorna nästa säsong – oddsen på de hetaste övergångarna

Publicerat 2022-06-23 21:11

Den som tror att sommaruppehållet är till för att pusta ut och ladda upp inför nästa säsong har inte varit tillräckligt uppmärksam på silly season. Kampen om spelare under transferfönstrets gång kan lustigt nog upplevas som precis lika svettig och dramatisk som ett ligaupplopp.

Denna sommaren förmodas en stor mängd högprofilerade spelarövergångar genomföras – nedan synar vi några av dem lite närmare.


Robert Lewandowski

En av fotbollsvärldens största stjärnor, Robert Lewandowski, har meddelat att han vill lämna sin nuvarande klubb, Bayern München, nu i sommar. För alla som är intresserade av betting fotboll kan vi se att det finns en klubb som är den stora favoriten till att värva honom, och det är FC Barcelona.

Att han ska hamna där är dock inte hugget i sten. Bayern har gång på gång deklarerat att de inte har något intresse av att släppa honom och Barcelona rapporteras dessutom ha ekonomiska problem, vilket gör att oddsen också är relativt låga på att han stannar hos den tyska giganten.

Vi gissar att Lewandowskis eventuella flytt till Spanien och Barcelona kommer att bli en av sommarens längre följetonger på transfermarknaden.


Lautaro Martínez

Argentinaren Lautaro Martínez har gått från klarhet till klarhet i sitt Inter de senaste åren, och det är många klubbar som är intresserade av att värva anfallaren. Spelaren själv har dock sagt att han vill stanna i sin italienska klubb, men Inter sägs vara i desperat behov av pengar och någon av klubbens främsta stjärnor kan behövas offras.

Inter är fortfarande lågoddsaren till att förbli Martínez klubb även nästa säsong, men brittiska klubbar som Chelsea och Manchester United finns också med som tänkbara alternativ på oddsmarknaden.


Gareth Bale

Efter nästan ett decennium har storstjärnan Gareth Bale till sist lämnat Real Madrid. Det som gör Bale till ett så spännande namn under transferfönstret är att han potentiellt kan hamna i vilken klubb som helst.

På bettingmarknaden är det walesiska Cardiff City som är den främsta favoriten till att värva honom, men även en vända till den amerikanska ligan eller en tredje vända i Spurs kan vara på tapeten om vi ska tro oddsen. Newcastle är ytterligare en kandidat till att värva honom.


Frenkie de Jong

Barcelonas ekonomiska status rapporteras som sagt vara ganska skakig och nederländska Frenkie de Jong sägs vara ett av namnen som kan offras för att balansera upp kassan en aning.

Allra flitigast har det pratats om en flytt till Manchester United, och det är också lägst odds på att det är Premier League-klubben som kommer att bli De Jongs adress till säsongen 22/23. Att han blir kvar i Barcelona är det näst troligaste scenariot enligt oddsen.

Även PSG har ryktats vara intresserade av mittfältaren den senaste tiden och det har till och med börjat viskas om att Manchester City ska vara intresserade av honom.


Fler spännande transfers

Det finns gott om andra spännande transfersagor att följa i sommar. Vi räknar exempelvis med att stora namn som Pau Torres, Gabriel Jesus, Youri Tielemans och Sadio Mané kommer att flytta på sig. Sedan ska det bli högintressant att se om några svenskar, som Alexander Isak, kommer att få nya klubbadresser.

Vad som än händer under sommarens silly season misstänker vi att den kommer att bli precis lika hektiskt som alltid, och en och annan skrällvärvning väntar säkerligen runt hörnet.

Se aktuella transferodds


Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Europa

Publicerat 2022-06-23 14:45

Summering & analys av toppligorna 2021/2022

Fotbollssäsongen 2021/22 för storlagen ute i Europa börjar lida mot sitt slut. En Champions League-final finns kvar att se fram emot och en mäktig sådan. Men klubblagsfotbollen i världens bästa …

Europa

Publicerat 2021-11-30 22:38

Fly vintern en stund och upplev pärlan i Katalonien

Inträngd mellan berg och hav, ett fantastiskt kulturarv i form av arkitektur, design och konst, förstklassig gastronomi och ett ständigt pulserande nattliv - Barcelona har verkligen allt! Kanske är det …

Copyright © Fotboll.com 2024   |