Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Live stream – Champions League- och Europa League-kval
Champions League

Live stream – Champions League- och Europa League-kval

Publicerat 2019-07-10 14:57

I veckan spelas de första kvalomgångarna till höstens Champions League och Europa League, vilket också innebär att fotbollssäsongen 2019/2020 drar igång. Totalt finns fyra svenska lag med i de olika kvalspelen. Dessutom går det att se många kvalmatcherna live via streaming.

STREAMING MED BET365 OCH UNIBET

Det är inte bara TV-bolagen som sänder fotboll utan även spelbolagen. Bland annat bet365 och Unibet, som sänder en hel del av kvalmatcherna till såväl Champions League och Europa League. De första matcherna i kvalomgång 1 spelas den här veckan med returer nästa vecka. Vill man se kvalmatcher till Champions League är det bet365 som gäller medan både bet365 och Unibet sänder kvalmatcher till Europa League.

Bland annat finns möjlighet att ikväll se norska mästarna Rosenborg ta sig an nordirländska Linfield hos bet365 i Champions League-kvalet. Imorgon kväll kan man hos Unibet se ett nordiskt derby när danska Bröndby möter finska Inter Turku i Europa League-kvalet.

SÅ FUNGERAR DET – BET365

För att kunna streama matcher hos bet365 krävs att du har ett så kallat Sport-konto registrerat. Livestreaming hos bet365 kostar ingenting, dock måste du ha pengar på ditt konto. Det räcker med ett öre. Ett annat alternativ är att du placerat ett spel hos bet365 under de senaste 24 timmarna. Du hittar alla matcher som streamas hos bet365 här.

Den kan också vara bra att känna till att de matcher du kan se kan variera beroende på vilket land du befinner dig i. Detta eftersom bet365 inte har rättigheter att visa vissa matcher i det land de spelas i. Detta gör att det inte går att se AIK i Champions League-kvalet eller IFK Norrköping, Malmö FF och Häcken i Europa League-kvalet om du befinner dig i Sverige. Men, befinner du dig utanför Sveriges gränser går det alldeles utmärkt att se de svenska lagen via streaming.

SÅ FUNGERAR DET – UNIBET

För att kunna streama matcher live hos Unibet krävs ungefär detsamma som för streaming hos bet365. Det krävs att du har ett konto registrerat med ett positivt saldo. Alternativt att du lagt ett spel hos Unibet under de senaste 24 timmarna.

Du hittar alla matcher som streamas under fliken ”Streaming” i oddslobbyn. Precis som hos bet365 kan det finnas vissa restriktioner gällande vilka matcher som visas i vilka länder.

MYCKET ANNAT

Förutom kvalen till Champions League och Europa League bjuder både bet365 och Unibet på en hel del annan fotboll via livestreaming. Hos både bet365 och Unibet går det att se afrikanska mästerskapen, som just nu är framme vid kvartsfinalerna. Ikväll spelas Senegal–Benin och kanske framför allt Nigeria–Sydafrika, som lär bli en högintressant match. Imorgon spelas först Elfenbenskusten–Algeriet och lite senare på kvällen Madagaskar–Tunisien. Även detta två matcher som lär bli sevärda.

Hos bet365 kan du även se bland annat amerikanska MLS, danska Superligaen, tjeckiska ligan och kinesiska ligan.

Hos Unibet kan du också se MLS, Superligaen, tjeckiska ligan och kinesiska ligan. Utöver det finns även möjlighet att se sydamerikanska klubblagsturneringen Copa Sudamericana, internationella landslagsturneringar samt vänskapsmatcher mellan större europeiska klubblag.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Champions League

Publicerat 2023-12-15 01:31

Vinnarodds synas inför slutspelet i Champions League 2023/24

Champions League innebär att vi får se fotboll på den allra högsta nivån, med de största klubbarna och de bästa spelarna i världen samtidigt som folk från hela världen sluter …

Champions League

Publicerat 2021-12-06 11:56

TIPS: Champions League v.49

Tisdag och onsdag är som vanligt speldagarna för Champions League och denna vecka 49 är inget undantag. Nu ska det avgöras, i de grupper där dramatiken fortfarande lever. Vi kommer …

Copyright © Fotboll.com 2024   |