Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Odds: Sverige–Thailand
Fotbolls-VM

Odds: Sverige–Thailand

Publicerat 2019-06-14 12:44

Sverige inledde med en viktig seger mot Chile, även om det förvisso satt långt inne. Nu väntar Thailand på söndag eftermiddag, som åkte på en minst sagt stor smäll i sin första match. Svensk seger mot Thailand och en plats i åttondelen är säkrad. 

Den svenska premiären mot Chile blev som bekant aningen rörig, då domaren tvingades att avbryta matchen på grund av åska efter 70 minuter spel vid ställningen 0-0. Men, kanske var det just detta som fick det svenska laget att samla sig och göra två mål under de sista tio minuterna.

Det går knappast att understryka vikten av segern i premiären eftersom detta gör att Sverige skaffat sig ett gyllene läge att ta sig till åttondelen. Allt som behövs är seger mot Thailand, som såg allt annat än starka ut sin första match.

Dock så ställdes ju Thailand också mot svårast tänkbara motstånd i form av regerande mästarna USA. Men, att det skulle bli hela 13-0 var det nog ingen som hade räknat med. Frågan man ställer sig är om det är USA som är fruktansvärt bra eller Thailand som är hiskeligt dåliga? Troligtvis en kombination av båda.

För svensk del innebär en seger mot Thailand som sagt att slutspelsplatsen är säkrad. Eftersom USA med största sannolikhet vinner sin match mot Chile innebär svensk seger också att man slutar minst tvåa i grupp F. Därmed kommer det också att bli en gruppfinal mellan Sverige och USA i Le Havre på torsdag.

GÄRNA SVENSK MÅLFEST

Att säga att Sverige är favoriter i den här matchen är nästan en underdrift. Bara kolla på oddsen nedan. Högsta oddset för svensk seger är 1.02. Flera bolag ger inte mer än insatsen tillbaka för svensk seger.

Bethard har till och med tvingats använda sig av tusendelar, då dessa erbjuder 1.005 i odds för svensk seger. Men, det blir ännu bättre. Den som vill gardera sig med pengarna tillbaka vid oavgjort och svensk seger erbjuds ett odds på nästan osannolika 1.001 (!). Det är EN krona i vinst vid en insats på 1 000 kronor.

Frågan är inte om Sverige kommer att vinna utan med hur många mål. Kan det rent av vara läge för målrekord för det svenska damlandslaget. Nja, det kanske vi inte ska hoppas alltför mycket på. 2010 slog Sverige nämligen Azerbajdzjan med 17-0. Och så stor marginal är det tveksamt om det blir här.

Men, visst hade det varit trevligt med svensk målfest. Och lyckas Sverige tidigt få in några bollar kan det rinna iväg. En rimlig gissning är nog att Sverige vinner med låt säga sex-sju mål. Därför blir tipset att Sverige vinner trots att man startar med -6,5 mål. Bäst odds hittar vi hos bet365 som bjuder 2.075 för den utgången.

Speltips: Sverige vinner, -6,5 i asian handicap till 2.075 hos bet365

 

ODDSJÄMFÖRELSE SVERIGE–THAILAND


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Fotbolls-VM

Publicerat 2023-08-28 18:00

VM 2023 bekräftar damernas enorma utveckling och popularitet

Redan sex dagar in i mästerskapet, visste nog de flesta att Dam-VM 2023 skulle bli det största någonsins inom damfotbollen. För efter endast knappa veckan hade mer än 1,5 miljoner …

Fotbolls-VM

Publicerat 2022-12-20 22:13

Hur har årets VM förändrat fotbollen?

Fotbolls-VM spelades för första gången någonsin under vintertid och alla stora fotbollsligor i världen pausades i över en månads tid. När omröstningen inom FIFA stod klar att Qatar skulle få …

Copyright © Fotboll.com 2024   |