Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Cuptipset v50 – 8 matcher från Champions League och Europa League
Champions League

Cuptipset v50 – 8 matcher från Champions League och Europa League

Publicerat 2023-12-10 21:26

Specialspelet med fokus på veckans omgång i Champions League och Europa League fortsätter sikta högt efter premiärtipsets fina start. Det blev förvisso inte 8 av 8 men en god start under tisdagen bäddade för underhållning och dramatik när andra halvan skulle avgöras på vägen mot 118.4 gånger pengarna. Bättre lycka denna vecka? Låt oss hoppas att kombon hittar hem till fina 132 gånger insatsen! 

Spelstopp: Tis 12 december 20:44

Cuptipset spelrad SPEL ODDS
1 Lens – Sevilla Över 4,5 kort i matchen 1.60
2 Manchester United – Bayern München Scott McTominay över 0,5 skott på mål 2,40
3 Napoli – Braga Båda lagen gör mål 1.80
4 Atlético Madrid – Lazio Atlético Madrid vinner och under 3,5 mål i matchen 2.15
5 Inter – Real Sociedad Inter över 0,5 mål och totalt under 3,5 mål i matchen 1.64
6 Newcastle – Milan X2 1.96
7 Dortmund – PSG Kylian Mbappé gör mål i matchen 1.82
8 Brighton – Marseille Marseille vinner med +1,5 asian hcp 1.52
Vinst = Insats x totalt odds Totalt: 132.1


Matcher från Champions League

Kortfest i Frankrike?

Såväl Lens som Sevilla tillhör de mest aggressiva lagen vad gäller utdelade kort och fouls både i respektive liga men också i Champions League. Med tredjeplatsen på spel här som leder till Europa League, en turnering Sevilla brukar trivas bättre i, är det inte otänkbart att det hettar till precis som när lagen möttes senast. Då delades 3+ kort ut till vardera lag vilket tagit respektive lags totala andel kort till 58+5 (Sevilla) och 56+4 (Lens) på säsongens 20+ tävlingsmatcher. Jag räknar med minst ett för en av lagens tränare här!

Upp till bevis för Mbappé

Vill det sig illa kommer PSG inte att spela någon åttondelsfinal i Champions League utan istället försöka gå hela vägen i Europa League. Ett monumentalt misslyckande såklart om så blir fallet. Den sena kvitteringen från straffpunkten från Mbappés högerfot senast mot Newcastle skulle också då tappa i betydelse, vilket gör det än viktigare att PSG gör jobbet här mot ett redan klart och hittills turligt Dortmund. Mbappé står som vanligt i fokus och lär gilla möjligheterna här – precis som senast lagen möttes i Paris och än mer då Dortmund släppt in 15 mål på sina åtta senaste matcher.

Bra läge för Napoli och Atlético

Atlético redan är vidare till åttondelsfinalen och behöver bara undvika förlust för att säkra gruppsegern. Detta mot ett Lazio som inlett Serie A sämre än på många år och hittills denna säsong har ett tämligen klent facit på bortaplan. Ett tidigt mål skulle sätta Atlético i ett riktigt bra läge att få matchen precis dit de vill och med tanke på hemmaplansfördelen och deras styrka just vid spel i ledning bådar gott inför den här matchen.

Napoli behöver å sin sida bara se till att inte förlora med två bollar för att nå åttondelen som tvåa bakom Real Madrid, något som inte kan tas för givet sett till hur de inlett säsongen totalt sett och kanske mest anmärkningsvärt hemma i Neapel. Men, det är ett Braga som kommer bjuda på en hel del ytor i sin iver att försöka passera Napoli i gruppen och portugiserna är långt ifrån ofarliga framåt. Det gäller såklart också för Napoli som sällan går av planen mållösa och som efter två tunga förluster behöver en rekyl.

McTominay en sann joker

Skotten Scott McTominays två mål mot Chelsea tog hans total för säsongen upp på 13 fullträffar på dryga 30 framträdanden fördelat på klubb- och landslag. Hans förmåga att komma in i boxen och komma till avslut är nästintill unikt i denna upplaga av Manchester United som har så förtvivlat svårt på alla fronter just nu.

På så sätt är det också han som är den enda ”garanten” i detta United som håller på att helt på eget grepp sjabbla bort det europeiska cupspelet – om det inte blir seger här mot redan klara Bayern München. Det är givetvis långsökt med tanke på hur det ser ut just nu men med tanke på att McTominay stod för sju avslut i 0-3 förlusten mot Bournemouth i helgen är en specialare på honom klart mer intressant än något annat spel här.

Milan drar nytta av spelschemat

En dags längre tid för återhämtning och förberedelse ska inte underskattas i det här skedet av säsongen, allra minst då Milans motståndare här Newcastle fortsatt är plågat av skador. Tappad koncentration av lagkaptenen Kieran Trippier innebar kostsamma poängtapp förra veckan medan det blev en klar förlust i helgens bortamöte med ett energifyllt Tottenham.

Vilket ger slagläge för ett Milan som var klart bättre senaste lagen möttes och som måste vinna för att ha någon chans för vidare spel i Europa. Då en poäng räcker för Newcastle är det inte otänkbart att det blir en klart defensivt präglad match så med viss risk för 0-0 fungerar dubbelchansen bra här till fint odds!

Inters fördel av hemmaplan avgör?

I Grupp D är det just nu fördel Real Sociedad vad gäller gruppsegern som väl borde varit klar redan efter förra omgången. Sociedad lyckades dock inte få hål på Leipzig vilket jag antar Inter räknade med sett till trupprotationen och den första halvleken mot Benfica. Ett varsitt kryss ger dock fortsatt Inter möjligheten att på hemmaplan i sista omgången passera och istället för en gruppetta istället lottas mot en grupptvåa.

Det lär inte bli någon lätt match för de blåsvarta men deras fina målform överlag och hemmafördel gör det ändå tillräckligt troligt att de vinner detta, vilket tyvärr inte lockar oddsmässigt då detta lika gärna kan sluta 1-1 som 1-o och 2-1. Men inte blir det mer än tre mål i matchen?


Matcher från Europa League

Brighton missar gruppsegern?

Tack vare förlusten hemma i gruppspelspremiären har inte Brighton gruppsegern i egna händer när de nu gör upp om den hemma mot Marseille. Seger är det enda som gäller för att de ska kunna passera och med det skaffa sig ett gynnsammare läge inför slutspelet. Frågan är dock exakt hur mycket manager de Zerbi bryr sig om just det, i en turnering där han säkerligen tror sig kunna gå hela vägen alldeles oavsett motstånd?

Att de gästar Arsenal på söndag är ytterligare fog för att inte riktigt gå all-in här vilket lär behövas då Marseille är i fin form och var en rejält tuff nöt att knäcka i returmötet. Segern kan inte uteslutas men att det ska bli en dominant sådan med mer än ett mål är desto mer otroligt, inte minst då de misslyckats med just det i sina tre senaste segrar.


Varför ska jag spela på Cuptipset? (eller annat kombospel)

Det finns flera fördelar och anledningar till att spela på våra skräddarsydda spelrader och hos de spelbolag vi rekommenderar.


Du väljer vilka och hur många matcher

Du kanske inte vill spela lika många matcher som vi tagit med i vår spelrad. Inga problem! Du kan ta ändra, ta bort och lägga till hur många matcher du vill, från vilken liga du vill.


Du vet vad du kan vinna

Till skillnad från andra sedvanliga tipsrader så vet du redan från början vad din vinst blir vid alla rätt. Du kan även påverka vinsten, genom din insats, antal matcher och oddsen.

Hur påverkas vinsten?
– Det totala oddset multipliceras med din insats. T.ex: Odds 25.00 x 100 kr = 2500 kr
– Om du lägger till en match med odds 2.00 så blir vinsten 2500 x 2.00 = 5000 kr
– Detta innebär att potentiell vinstsumma påverkas mer och mer för varje match du lägger till.


Större vinstchans med CashOut

Du kan när som helst begära så kallad CashOut, en rörlig vinstsumma som du kan lösa in under spelets gång, innan alla matcher är spelade.

Exempel:
– Du har en spelrad om 8 matcher med totalt 12.000 kr i vinstsummma.
– 5 av de 8 matcherna är spelade och du har alla rätt på samtliga fem spelade.
– Du kan nu välja att sitta kallt och vänta på resultaten från resterande matcher.
– Eller lösa in spelraden med CashOut och vinna uppskattningsvis 6000-7000 kr.


Du får tillbaka 100% av din satsning vid vinst

Visste du att endast 65% av Stryktipsets omsättning går till vinstpotten?
Detta innebär att du inte får tillbaka hela din insats vid vinst.
Spelbolagen som vi rekommenderar ger tillbaka 100% av din insats vid vinst, plus vinstsumman så klart.Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Champions League

Publicerat 2023-12-15 01:31

Vinnarodds synas inför slutspelet i Champions League 2023/24

Champions League innebär att vi får se fotboll på den allra högsta nivån, med de största klubbarna och de bästa spelarna i världen samtidigt som folk från hela världen sluter …

Champions League

Publicerat 2021-12-06 11:56

TIPS: Champions League v.49

Tisdag och onsdag är som vanligt speldagarna för Champions League och denna vecka 49 är inget undantag. Nu ska det avgöras, i de grupper där dramatiken fortfarande lever. Vi kommer …

Copyright © Fotboll.com 2024   |