Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Elitloppet: Få 250 kr riskfritt på spelbörsen
Välj liga

Elitloppet: Få 250 kr riskfritt på spelbörsen

Publicerat 2020-05-29 15:23

Betfair har den unika bettingplattformen som de kallar för Spelbörsen. Spelbörsen går ut på att spelare spelar mot varandra och inte mot spelbolagets odds. Som spelare så kan du skapa ett spel och erbjuda ett visst odds, eller be om odds från andra spelare. I traditionella sportbooks så tar spelbolaget en risk av att de accepterar bets från spelare på de odds de satt, men i spelbörsen tas inga risker alls. I stället tillhandahåller Betfair en community plattform där spelare utmanar varandra och spelbolaget tar endast en liten avgift på de vinnande spelen.

Här nedan kan du se tydliga instruktionsvideos från Betfair som lär dig hur enkelt och snabbt det är att komma igång. Genomgången utförs av Jesper och Daniel ”Striker” Domeij som är Betfairs travexpert.


betfair spelbörsen

250 kr riskfritt spel


Spelbörsskolan del 1 – Kom igång


Spelbörsskolan del 2 – Backa (betta)


Spelbörsskolan del 3 – Boka


Spelbörsskolan del 4 – Viktigt att tänka på


Spelbörsskolan del 5 – Skarpt läge


betfair spelbörsen

250 kr riskfritt spel


Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |