Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Även Manchester United intresserade av den danske mittfältaren
Välj liga

Även Manchester United intresserade av den danske mittfältaren

Publicerat 2020-12-01 10:13

Listan på tänkbar ny klubbadress för Christian Eriksen fortsätter att växa. Nu ska enligt uppgift även Manchester United vara intresserade av danskens tjänster, enligt Sportsmole. 

Den 28-årige danske landslagsmannen har inte alls hittat rätt i Inter dit han gick från Tottenham för snart ett år sedan. Den här säsongen har det bara blivit fem inhopp i Serie A. I princip allt talar för att han kommer att lämna Milanoklubben under transferfönstret.

Var är dock mer oklart, då PSG, Real Madrid, Arsenal och nu alltså även Manchester United nämnts i spekulationerna. Någon återkomst till Tottenham lär det dock inte bli. Tränaren José Mourinho har sagt ”nej tack” till en eventuell värvning av Christian Eriksen, enligt Football Insider.

Inters direktör, Giuseppe Marotta, är också säker på att Eriksen kommer att lämna klubben i januari.

– Om Eriksen fram till januari inte har spelat så mycket kommer han själv att be om att få lämna, säger Marotta till Sky Italy.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |