Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Juventus mittback på Guardiolas önskelista
Premier League

Juventus mittback på Guardiolas önskelista

Publicerat 2020-12-16 11:03

Manchester City-tränaren vill förstärka sitt lag med en tung mittback. Det i form av Juventus mittback Leonardo Bonucci.

Syftet med att värva den 31-årige italienaren är att fylla tomrummet efter för detta lagkaptenen Vincent Kompany, enligt spanska Todofichajes. Sedan den belgiske mittbacken lämnade klubben förra sommaren har City haft svårt att hitta en naturlig ersättare.

Leonardo Bonucci har länge funnits på Pep Guardiolas önskelista och han hoppas att Bonucci ska bli klubbens första nyförvärv under 2021.

Dock har Bonucci fortfarande fyra år kvar på sitt kontrakt med Juventus och i dagsläget är det tämligen osannolikt att klubben kommer att släppa honom.

Leonardo Bonucci har varit en av Juventus viktigaste kuggar under det senaste decenniet. Han har spelat i Turinklubben sedan 2010 med undantag för säsongen 2017/18 då han spelade i Milan.

Totalt har Bonucci spelat över 400 matcher i Juventus-tröjan och har med klubben vunnit hela åtta ligatitlar och tre cuptitlar.

 


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |