Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Agüero nära Barcelona
La Liga

Agüero nära Barcelona

Publicerat 2021-03-14 20:14

Spekulationerna kring var Sergio Agüero kommer att hamna nästa säsong har gått varma den senaste tiden. Nu ska argentinaren dock vara överens med FC Barcelonas president Juan Laporta, enligt AS.

Den 32-årige anfallarens kontrakt med Manchester City går ut 30 juni, vilket gör att han kan gå som free transfer i sommar. Agüero har även kopplats ihop med PSG och Inter.

Men, nytillträdde Barcelona-presidenten Juan Laporta ska nu ha ett avtal på plats med Agüero som innebär att argentinaren kommer att spela i Barça fram till och med juni 2023.

Samtidigt kan avtalet med Agüero peka på att en förlängning med Lionel Messi är nära. Dessutom ska Barcelona vara beredda att kämpa hårt för att värva Borussia Dortmunds Erling Haaland.

Laportas ambition inför nästa säsong är att bygga laget kring just Messi och Haaland med Agüero i en roll liknande den Henrik Larsson hade 2004-2006.

Men, konkurrensen om norrmannen är hård. Real Madrid, Manchester United och Chelsea ska också vara intresserade.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |