Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Agüeros önskemål – vill spela med Messi
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Agüeros önskemål – vill spela med Messi

Publicerat 2021-02-03 20:56

Sergio Agüero har hunnit komma upp i relativt hög fotbollsålder.
Men innan fotbollsskorna läggs på hyllan vill han hinna spela med Lionel Messi, uppger reportern Santi Ovalle, med bas på Cadena Ser.

Manchester Citys Sergio Agüero, 32, har bett sina representanter att kontakta FC Barcelona, uppger journalisten Santi Ovalle, med bas på Cadena Ser. Argentinaren har nämligen ett önskemål: att spela med Lionel Messi innan karriären avslutas.

Det finns dock ett problem. Hans landsman sitter på ett utgående kontrakt och ser, av allt att döma, ut att lämna den katalanska storklubben på grund av dispyt med ledningen. Dessutom har La Liga-laget en stor skuld, som kan göra att man får svårt att behålla världsspelaren utifall parterna skulle försonas.

Agüero har på senare år dragits med skadebekymmer. Nyligen har han saknats på grund av coronasmitta – och frånvaron förlängs, enligt tränaren Pep Guardiola.

– Det lär ta några veckor innan han är tillbaka, säger tränaren han till BBC.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |