Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Anfallskuggen ber om att få lämna Atletico Madrid
La Liga
Foto: Wikimedia Commons

Anfallskuggen ber om att få lämna Atletico Madrid

Publicerat 2020-12-28 17:17

Det har blivit sparsamt med speltid för Diego Costa på sistone. Nu har spanjoren lämnat in en transferbegäran. Enligt AS ska det handla om familjära angelägenheter.

För ganska exakt sju år sedan fick Diego Costa, 32, sitt stora genombrott på den internationella scenen. Atletico Madrid sålde Radamel Falcao och ur skuggorna trädde Costa fram. Succén fortsatte därefter i Chelsea innan han kom tillbaka 2018.

Nu kan han komma att lämna klubben igen. Tancredi Palmeri, som är en ansedd journalist, basunerade ut att 32-åringen lämnat in en begäran om att få lämna klubben i januari, det vill säga sex månader före kontraktsslutet. Klubbledningen ska vara angelägna om att lösa situationen.

Den spanska tidningen AS skriver att anfallarens transferbegäran grundas i familjära orsaker. Spelaren ska ha ett antal olika bud på bordet, om huvudstadsklubben går med på att släppa honom i januari.

Diego Costa har denna säsong spelat sju ligamatcher (varav två från start) och gjort två mål.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |