Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Anfallsstjärnan funderar på kontraktsförlängning med Manchester United
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Anfallsstjärnan funderar på kontraktsförlängning med Manchester United

Publicerat 2021-02-17 22:11

Edinson Cavani kom till Manchester United i oktober och skrev då på ett ettårsavtal. Nu vill han förlänga kontraktet ytterligare en säsong, enligt Telegraph.

Efter sju säsonger i Paris Saint-Germain fattade Edinson Cavani beslutet att lämna den franska giganten för Manchester United. Hittills har det blivit 17 matcher och sex mål i ligaspelet – ett godkänt facit med tanke på att säsongen kantats av en del skador.

Och uruguayanen är nu sugen på att tillbringa ytterligare ett år på de brittiska öarna. Enligt Telegraph vill Cavani stanna över säsongen 2021/22, oavsett hur pågående slutar.

En option på ett år till finns inbakad i avtalet mellan spelaren och Manchester United.
Det är nu upp till klubben.

Den tidigare Napoli-anfallaren kan, med tanke på att han endast har fyra månader kvar på sitt nuvarande kontrakt, också förhandla med andra klubbar.

34-åringen har varit betydelsefull för tränaren Ole Gunnar Solskjaer och bidragit till den andraplats man befinner sig på i Premier League.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |