Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Arnautovic kopplas ihop med en återkomst till Premier League
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Arnautovic kopplas ihop med en återkomst till Premier League

Publicerat 2021-01-06 13:15

Marko Arnautovic lämnade West Ham för spel i kinesiska Shanghai SIPG 2019. Spelaren kan vara på väg tillbaka till Premier League-klubben. Ett hinder är dock lönen, enligt Sky Sports.

West Ham har blandat och gett den här säsongen. I dagsläget placerar man sig på tiondeplats i Premier League och tampas om att hålla sig på den övre halvan av tabellen.

Och nu vill man förstärka truppen. Marko Arnautovic, 31, som lämnade West Ham 2019, kan vara på väg tillbaka. Sky Sports rapporterar att han erbjudits till sitt gamla lag. Uppgifterna gör däremot gällande att österrikarens höga lön gör en övergång svår. En lösning är dock att hans nuvarande klubb, Shanghai SIPG, betalar en del av lönen.

31-åringen har gjort 7 mål på 18 matcher i den kinesiska högstaligan den här säsongen. Anfallaren gjorde tio mål i West Ham-tröjan under hans sista säsong.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |