Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Arsenal avslutar Torreiras lån – för att skicka ut honom på nytt
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Arsenal avslutar Torreiras lån – för att skicka ut honom på nytt

Publicerat 2021-01-04 22:12

Arsenal lånade ut Lucas Torreira till Atlético de Madrid. Men han har inte fått många spelminuter. La Nazione rapporterar att Arsenal vill avsluta lånet för att skicka ut honom på nytt – till Fiorentina.

Mittfältaren Lucas Torreira, 24, imponerade stort i Serie A. Arsenal såg honom som lösningen på deras mittfältsproblem och pungade upp 30 miljoner euro för hans signatur.

Utfallet blev dock annorlunda än vad man hade tänkt sig. 24-åringens insatser övertygade inte och i somras lånade man ut honom till Atlético de Madrid – med hopp om nytändning.

Men uruguayanen har inte fått många spelminuter. Faktum är att han bara har gjort sex framträdanden, varav två från start, i ligaspelet. Nu vill Arsenal avsluta lånet för att skicka honom till en ny klubb, hävdar La Nazione. Enligt uppgifterna ska man vilja låna ut honom till Fiorentina.

Torreira har tillbringat flera år inom den italienska fotbollen. Två säsonger i Pescara och lika många i Sampdoria.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |