Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Arsenal går miste om supertalangen
Bundesliga
Foto: Wikimedia Commons

Arsenal går miste om supertalangen

Publicerat 2020-12-17 15:13

Dominik Szoboszlai har frekvent ryktats till Arsenal. Nu ser spelaren ut att vara förlorad för den engelska storklubben. Han ska nämligen vara klar för RB Leipzig, enligt den ansedda journalisten Fabrizio Romano.

Dominik Szoboszlai, som fyllde 20 år i oktober, har en fin fjolårssäsong i ryggen med sitt RB Salzburg. Det blev totalt 9 mål på blott 18 starter från hans mittfältsposition.

Många har varit ute efter Ungerns unga talang. En av Domonik Szoboszlais allra främsta intressenter under hösten har varit Arsenal. Men nu ser de ut att gå miste om honom. Den högt ansedda journalisten Fabrizio Romano rapporterar att 20-åringen är på väg till koncernkollegorna RB Leipzig. Enligt uppgifterna ska spelaren ha fattat sitt beslut. Klubbarna är överens och de personliga avtalen ska vara klara.

Övergången ska offentliggöras under torsdagen, och spelaren ska tillsammans med sin agent flyga till Leipzig för de medicinska testerna.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Bundesliga

Publicerat 2021-03-01 22:12

Storklubbar intresserade av André Silva

I fredags satte André Silva sitt 19:e mål för säsongen. Nu kopplas portugisen ihop med en flytt till Manchester United och Atlético Madrid. André Silva bombar in mål för sitt Eintracht Frankfurt …

Bundesliga

Publicerat 2021-03-01 18:14

Bayern fortsätter jaga försvarsförstärkning

Man har tappat David Alaba och gjort klart med Dayot Upamecano. Bayern München är dock inte klara. Enligt Tuttomercatoweb har storklubben budat på Kalidou Koulibaly. Bayern München har lagt ett bud på …

Copyright © Fotboll.com 2024   |