Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Arsenal kan byta Xhaka mot Eriksen
Premier League

Arsenal kan byta Xhaka mot Eriksen

Publicerat 2020-11-17 18:09

Christian Eriksen är på väg att återvända till London efter ett kämpigt år i Inter och Serie A. 

Arsenal har erbjudits att byta Granit Xhaka mot den danske mittfältaren, enligt Corriere dello Sport. Inter köpte loss Eriksen från Tottenham för närmare 200 miljoner kronor i januari. Dock har tiden i den italienska klubben knappast varit någon större succé för dansken.

I en intervju med danska TV2 Sport nyligen uttryckte Eriksen att han inte var helt nöjd med situationen i Inter då han haft svårt att ta en plats i Antonio Contes startelva.

Nu talar det mesta för att den danske landslagsmannen kommer att få en ny klubbadress efter nyår. Det trots att hans kontrakt med Inter sträcker sig fram till 2024. Både Eriksen själv och Inter ser helst att han lämnar klubben så snart som möjligt.

Förutom Arsenal har även franska mästarna Paris Saint Germain förekommit i ryktena kring ny klubb för dansken.

 


Avatar

Skrivet av Fredrik Sjögren

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än en meny Mc Donalds, samtidigt som de dyraste biljetterna som säljs i andrahand, endast skulle kunna köpas av en mångmiljonär. …

Premier League

Publicerat 2022-09-11 08:31

Manchester City ingår partnerskap med LeoVegas

Svenskgrundade LeoVegas har officiellt gått ut med att man ingått ett partnerskap med engelska klubben Manchester City. Partnerskapet innebär att LeoVegas logotyp kommar att finnas på klubbens spelarställ under träning samt att varumärket kommer återfinnas inom Citys arena, Etihad Stadium. Officiell betting partner i Europa och Kanada LeoVegas och Manchester City har …

Copyright © Fotboll.com 2023   |