Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Officiellt: Arsenal lånar Real Madrids norrman
Premier League

Officiellt: Arsenal lånar Real Madrids norrman

Publicerat 2021-01-27 18:41

Martin Ødegaard har kopplats ihop med den engelska storklubben upprepade gånger den senaste tiden. Nu är det klart att den norske mittfältaren ansluter till Arsenal.

Den 22-årige norrmannens avtal sträcker sig säsongen ut, skriver Arsenal på sin hemsida. Han har på senare tid uttryckt att han velat lämna Real Madrid på grund av för lite speltid.

Arsenal-tränaren Mikel Arteta är nöjd med det nya tillskottet.

– Det är fantastiskt att Martin kommer att spela för oss resten av säsongen. Martin är förstås en spelare som vi känner väldigt väl och trots att han fortfarande är ung har han spelat på toppnivå ett tag, säger Arteta.

– Martin kommer att ge oss offensiva möjligheter och vi är alla glada över att inkludera honom i våra planer fram till maj.

Martin Ødegaard har tillhört Real Madrid sedan januari 2015. Trots det har han bara spelat drygt tio matcher i Real-tröjan. Istället har han varit utlånad till Heerenveen, Vitesse och förra säsongen Real Sociedad.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |