Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Arsenal-mittfältaren på väg till turkiska topplaget
Premier League

Arsenal-mittfältaren på väg till turkiska topplaget

Publicerat 2020-12-08 16:41

Mesut Özil har inte spelat en enda minut i Arsenal-tröjan sedan i mars. Nu ser det ut som att den tyske mittfältaren är på väg att lämna Premier League för Turkiet, enligt Sport Digitale.

Mesut Özil har minst sagt satts i frysboxen av Arsenal-tränaren Mike Arteta då han inte ens finns med i lagets 25-mannatrupp längre. Samtidigt är Arsenal i djup kris då laget befinner sig på 15:e plats i Premier League.

Dock ser det i dagsläget inte ut som att Özil kan bli en del av räddningen för Arsenal. Den tyske mittfältaren ska nämligen vara på väg till turkiska Fenerbache, enligt Sport Digitale.

Den turkiska Youtube-kanalen är 90 procent säkra på att Özil kommer att gå till den turkiska toppklubben i januari. Fenerbache ligger för närvarande trea i den turkiska ligan.

Mesut Özil, 32, gick till Arsenal från Real Madrid 2013. Han har totalt spelat 254 matcher för Londonklubben och gjort 44 mål.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |