Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Arsenal överväger att låna Real-yttern
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Arsenal överväger att låna Real-yttern

Publicerat 2020-12-23 17:04

Det går mindre bra för Arsenal just nu. Den engelska storklubben förväntas därför agera på transfermarknaden – och man funderar på att låna Real Madrids Vinicius Junior, enligt Daily Star.

Det har inte riktigt flugit för Arsenal under Mikel Artetas ledning den här hösten. Laget placerar sig på 15:e plats i Premier League-tabellen och har bara lyckats spela in 14 poäng på 13 matcher. Rykten florerar nu om att Arteta hänger löst.

Men klubben förväntas agera på marknaden under januarifönstret. Enligt Daily Star överväger Gunners att låna in Real Madrids ytteranfallare Vinicius Junior, 20. Londonklubben ska se honom som ett tillskott och önskar att lösa en temporär övergång.

20-åringen har haft svårt att göra mål under första halvan av säsongen. Los Blancos ska vara öppna för att skicka över honom på lån, för att ge honom möjlighet att bevisa sig.

Vinicius Jr har gjort två mål på tolv ligamatcher den här säsongen.


Avatar

Skrivet av Gabriel Melke

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än en meny Mc Donalds, samtidigt som de dyraste biljetterna som säljs i andrahand, endast skulle kunna köpas av en mångmiljonär. …

Premier League

Publicerat 2022-09-11 08:31

Manchester City ingår partnerskap med LeoVegas

Svenskgrundade LeoVegas har officiellt gått ut med att man ingått ett partnerskap med engelska klubben Manchester City. Partnerskapet innebär att LeoVegas logotyp kommar att finnas på klubbens spelarställ under träning samt att varumärket kommer återfinnas inom Citys arena, Etihad Stadium. Officiell betting partner i Europa och Kanada LeoVegas och Manchester City har …

Copyright © Fotboll.com 2023   |