Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Arsenal på jakt efter Basaksehir-mittfältaren
Premier League

Arsenal på jakt efter Basaksehir-mittfältaren

Publicerat 2020-12-04 19:50

Berkay Özcan har imponerat i den turkiska ligan under hösten. Nu har flera Premier League-klubbar fått upp ögonen för honom, bland annat Arsenal, enligt Transfermarkt.

Den 22-årige mittfältaren kom till Basaksehir på lån från Hamburg SV inför förra säsongen. I somras skrev han på för Istanbul-klubben permanent.

Özcan har spelat i samtliga Basaksehirs matcher i den turkiska ligan och även startat i alla lagets matcher i Champions League-gruppspelet.

Arsenal ligger i dagsläget på 14:e plats i Premier League, så för Gunners kan den turkiske mittfältaren bli ett välkommet tillskott. Framför allt eftersom han kan spela på de flesta positioner på mittfältet.

Enligt Transfermarkt värderas Berkay Özcan till 3 miljoner euro, motsvarande runt 30 miljoner kronor. Redan 2017 när Özcan spelade i Stuttgart ska Arsenal haft ögonen på honom.

Berkay Özcan föddes i Karlsruhe och har turkiska föräldrar. Därför har han också valt att spela för det turkiska landslaget. Totalt har han gjort tre A-landskamper för Turkiet.

 


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |