Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Arteta avslöjar Arsenals planer under kommande transferfönster
Premier League

Arteta avslöjar Arsenals planer under kommande transferfönster

Publicerat 2020-12-31 14:05

Arsenal-tränaren Mikel Arteta har en tuff höst bakom sig. Nu anser han att lagets trupp måste reduceras under januarifönstret. 

Bland de spelare som kan lånas ut när transferfönstret öppnar om några dagar finns bland andra William Saliba, Reiss Nelson och Calum Chambers. Mesut Özil är en annan spelare som Arsenal nu hoppas ska gå vidare.

– Vi har en stor trupp, det vet vi. Några spelare kommer att gå på lån. De kommer att lämna, och det är prioriterat eftersom vi har för många spelare på vissa positioner, säger Mikel Arteta till Goal.

Klubben ska redan nu vara nära att komma överens med Schalke o4 om ett utlån av Sead Kolasinac. Den bosniske vänsterbacken spelade i Bundesligaklubben innan han kom till Arsenal 2017.

Samtidigt ska Gunners också vara ute efter att låna in Isco från Real Madrid för att stärka upp mittfältet. Dock är det oklart om Real Madrid kommer att låta Isco lämna klubben mitt under pågående säsong.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |