Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Atalanta beredda att göra sig av med anfallaren
Serie A

Atalanta beredda att göra sig av med anfallaren

Publicerat 2020-12-12 19:06

Josip Ilicic och Atalanta-tränaren Gian Piero Gasperinis relation har under hösten blivit allt mer frostig. Klubben är nu öppna för att sälja anfallaren under januarifönstret, enligt Sky Sport Italia.

Slovenen Josip Ilicic har under flera säsonger varit Atalantas kanske bäste spelare. Han har varit en av de starkast bidragande orsakerna till att laget gått från ett lag på undre halvan till ett topplag i Serie A.

Den här säsongen har dock Ilicic inte haft samma central roll i Atalanta, då han hittills bara startat i fem av nio Serie A-matcher och inte gjort ett enda mål. Förra säsongen blev det 15 mål på 26 matcher i Serie A.

Samtidigt ska Gasperini blivit besviken över hur Ilicic uttryckt sig på sociala medier då slovenen och Alejandro Gomez inte blivit uttagna till en match mot Udinese, som senare blev inställd.

Ilicic kontrakt med Atalanta går ut 2022, men kan eventuellt lämna klubben redan i januari.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |