Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Bale öppen för att återvända till Real Madrid
La Liga

Bale öppen för att återvända till Real Madrid

Publicerat 2021-02-18 18:48

Gareth Bale lånades ut till Tottenham inför den här säsongen, men har inte gjort något större avtryck i klubben. Samtidigt ska han trots rykten vara öppen för att återvända till Real Madrid.

Enligt walesarens agent, Jonathan Barnett, ska Bale inte ha några som helst problem med att gå tillbaka till Real Madrid.

– Han älskar fortfarande Madrid. Han har inga problem med klubben, det är en fantastisk klubb. De måste bara bestämma sig om de vill han honom tillbaka. Jag antar att du får fråga herr Zidane om han vill ha honom, jag tror inte det, säger Barnett till Goal.

Gareth Bale har bara spelat sju matcher i Premier League den här säsongen, varav två från start. Men, Barnett hävdar i motsats till vad som påståtts i media att Bale och José Mourinho har en bra relation.

– Det är journalister som har skapat problemet, men det finns inget problem. Vi trodde han skulle spela mer. Saker och ting har inte gått så bra, men laget har inte heller spelat bra.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |