Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Bale siktar på att återvända till Bernabeu
Premier League

Bale siktar på att återvända till Bernabeu

Publicerat 2020-12-14 21:13

Gareth Bale är för närvarande utlånad till Tottenham. Walesaren vill dock gärna spela sin sista säsong i Real Madrid innan hans kontrakt löper ut.

Efter sparsamt med speltid under förra säsongen lånades Gareth Bale inför hösten ut till Tottenham där han i huvudsak fått chansen i Europa League. I Premier League har det hittills bara blivit en match från start och två inhopp.

Inför nästa säsong siktar den 31-årige walesaren på att återvända till Real Madrid, enligt spanska AS. Hans kontrakt med den spanska klubben går ut nästa sommar.

Samtidigt följer Bale huruvida Real-tränaren Zinedine Zidane kommer att stanna kvar i klubben. Skulle fransmannen lämna tränarposten är det mer sannolikt att Bale återvänder.

Dock kan Bales löneanspråk bli ett problem. I dagsläget delar Tottenham och Real Madrid på walesarens lön på 30 miljoner euro per år. En kostnad Real Madrid gärna undviker, framför allt eftersom klubben vill ha pengar till att värva spelare som Kylian Mbappé och Erling Haaland.

 

 


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |