Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Balotelli är tillbaka – klar för italienska klubben
Europa (Övrigt)
Foto: Wikimedia Commons

Balotelli är tillbaka – klar för italienska klubben

Publicerat 2020-12-06 16:35

Mario Balotelli har hoppat mellan många olika lag på senare år. Och nu har han hittat ännu en ny klubbadress – nämligen italienska Monza i Serie B.

Han kom upp som en ung och lovande talang i Inter, som spåddes en strålande framtid. Men Mario Balotelli, 30, har ofta haft svårt med disciplinen och på senare år har han hoppat runt mellan diverse klubbar.

30-åringen har varit utan någon arbetsgivare sedan i juli i år.
Men nu står det klart att vi inom kort kommer att få se Balotelli på fotbollsplanen igen. Anfallaren har skrivit på för Serie B-laget Monza. Klubben ägs av Milans förre president Silvio Berlusconi, och sportchefen är ingen mindre än Adriano Galliani.

– Jag tackar president Berlusconi och Adriano Galliani för den här möjligheten, säger Balotelli till Gazzetta dello Sport och fortsätter:

– Jag kommer att göra allt för att hjälpa Monza nå Serie A.

”Super-Marios” nya lag placerar sig just nu på niondeplats i andradivisionen.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Europa

Publicerat 2022-06-23 21:11

Här spelar stjärnorna nästa säsong – oddsen på de hetaste övergångarna

Den som tror att sommaruppehållet är till för att pusta ut och ladda upp inför nästa säsong har inte varit tillräckligt uppmärksam på silly season. Kampen om spelare under transferfönstrets …

Europa

Publicerat 2022-06-23 14:45

Summering & analys av toppligorna 2021/2022

Fotbollssäsongen 2021/22 för storlagen ute i Europa börjar lida mot sitt slut. En Champions League-final finns kvar att se fram emot och en mäktig sådan. Men klubblagsfotbollen i världens bästa …

Copyright © Fotboll.com 2024   |