Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Barcelona har kommit med ett bud till Agüero
La Liga

Barcelona har kommit med ett bud till Agüero

Publicerat 2021-03-10 20:57

Sergio Agüeros kontrakt med Manchester City går ut 30 juni. Var han spelar i höst är än så länge ett frågetecken. Men, nu ska FC Barcelona ha kommit med ett bud till argentinaren, enligt TyC Sports.

En av anledningarna till att Barcelona är ute efter Sergio Agüeros signatur är att man på så sätt hoppas att Lionel Messi ska stanna i klubben. Messis nuvarande kontrakt med Barcelona går även det ut 30 juni.

Samtidigt känner Agüero och Messi varandra väl från det argentinska landslaget där de spelat ihop i 15 år.

Dock uppvaktas de av andra storklubbar, bland annat Paris Saint-Germain, som är en högst trolig ny klubbadress för de bägge. Agüero har under de senaste månaderna även kopplats ihop med Inter i Serie A samt Inter Miami i amerikanska MLS.

Sergio Agüero är inne på sin tionde säsong i Manchester City. Med 256 mål på 381 matcher är han klubbens bäste målskytt genom alla tider.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |