Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Barcelona intensifierar jakten – på Alexander Isak
La Liga
Foto: Wikimedia Commons

Barcelona intensifierar jakten – på Alexander Isak

Publicerat 2021-02-22 18:44

Alexander Isak är i fin form och har noterats för nio mål på de senaste sex matcherna. Nu har FC Barcelona växlat upp intresset man hade för honom i somras, enligt ESPN.

Real Sociedads Alexander Isak stod för ett makalöst hattrick när hans lag besegrade Deportivo Alaves med 4-0 under söndagen. 21-åringen har nu gjort tolv mål i La Liga, varav nio på de sex senaste matcherna.

Hans målform har, enligt ESPN, fått den tidigare intressenten FC Barcelona att återigen få upp blicken för honom. Och intresset verkar mer intensivt än tidigare.

Den katalanska storklubben är på jakt efter en lämplig ersättare till Luis Suarez, eftersom ingen har lyckats axla anfallsrollen sedan han lämnade i somras. Barca ser svensken som den perfekta kandidaten att fylla tomrummet som uppstått sedan uruguayanen skeppades.

Alexander Isak blev med sitt hattrick i söndags förste svensk att göra tre mål i en spansk ligamatch sedan Henry Carlsson gjorde det 1949.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |