Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Barcelona kan byta Griezmann mot Dybala

Barcelona kan byta Griezmann mot Dybala

FC Barcelona kan tänka sig att göra en bytesaffär med Juventus. Den spanska storklubben vill nämligen låta Antoine Griezmann gå till Serie A-klubben i utbyte mot Paulo Dybala, enligt Calciomercato.

Den 27-årige argentinaren är för närvarande skadad och har varit borta från spel sedan 10 januari. På hela säsongen har det bara blivit elva matcher i Serie A och två mål.

Paulo Dybala har spelat i Juventus sedan 2015 och var en av lagets främsta målskyttar innan värvningen av Cristiano Ronaldo sommaren 2018. Sedan dess har Dybala hamnat lite i skymundan av den portugisiske storstjärnan.

Huruvida han kommer att hamna i FC Barcelona i höst hänger mycket på Lionel Messi. Skulle argentinaren bli kvar i Barça är det frågan om det finns någon plats för Dybala.

Samtidigt har inte Antoine Griezmann blivit den succé Barcelona hade hoppats på. Fransmannen är långtifrån den målproduktion han hade i Atlético Madrid, som han lämnade 2019.

Dessutom har Griezmanns marknadsvärde sjunkit avsevärt. Barcelona betalade 120 miljoner euro för honom 2019. Nu är han enligt Transfermarkt värd 60 miljoner euro.

PubliceratAnnons

Relaterade nyheter

Topp 10 fotbollsblogg

Sociala medier

 
Ladda ned på Google Play

Om tjänsten

Fotboll.com drivs av:

Comperium AB

Org nr: 556981-8635

Spelberoendes Riksförbund Stödlinjen
18 plus

18 års åldersgräns gäller för spel på odds och betting

Copyright © Fotboll.com 2021