Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Barcelona kan byta Griezmann mot Dybala
La Liga

Barcelona kan byta Griezmann mot Dybala

Publicerat 2021-03-17 20:49

FC Barcelona kan tänka sig att göra en bytesaffär med Juventus. Den spanska storklubben vill nämligen låta Antoine Griezmann gå till Serie A-klubben i utbyte mot Paulo Dybala, enligt Calciomercato.

Den 27-årige argentinaren är för närvarande skadad och har varit borta från spel sedan 10 januari. På hela säsongen har det bara blivit elva matcher i Serie A och två mål.

Paulo Dybala har spelat i Juventus sedan 2015 och var en av lagets främsta målskyttar innan värvningen av Cristiano Ronaldo sommaren 2018. Sedan dess har Dybala hamnat lite i skymundan av den portugisiske storstjärnan.

Huruvida han kommer att hamna i FC Barcelona i höst hänger mycket på Lionel Messi. Skulle argentinaren bli kvar i Barça är det frågan om det finns någon plats för Dybala.

Samtidigt har inte Antoine Griezmann blivit den succé Barcelona hade hoppats på. Fransmannen är långtifrån den målproduktion han hade i Atlético Madrid, som han lämnade 2019.

Dessutom har Griezmanns marknadsvärde sjunkit avsevärt. Barcelona betalade 120 miljoner euro för honom 2019. Nu är han enligt Transfermarkt värd 60 miljoner euro.


Avatar

Skrivet av Fredrik Sjögren

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske under sommaren precis som det snackas mycket om de övergångar som redan gjorts. Tips från danska rekare För många som gillar fotboll …

La Liga

Publicerat 2021-03-15 21:33

Ronaldos ersättare har kostat 300 miljoner euro – bara gjort 35 mål

Real Madrid sålde Cristiano Ronaldo till Juventus sommaren 2018. Sedan dess har de spanska giganterna spenderat stora pengar på potentiella ersättare, dock har det inte betalat sig särskilt väl. Efter att den portugisiske storstjärnan såldes till Juventus för 100 miljoner euro har Real Madrid köpt offensiva spelare för drygt 300 miljoner …

Annons

Copyright © Fotboll.com 2023   |