Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Barcelona kan ”hjälpa” Real Madrid att värva PSG-stjärnan
La Liga

Barcelona kan ”hjälpa” Real Madrid att värva PSG-stjärnan

Publicerat 2020-12-17 17:22

Kylian Mbappé ryktas vara på väg till Real Madrid. Skulle Paris Saint-Germain åka ut mot Barcelona i Champions League-åttondelen kan detta föra den franske anfallaren ett steg närmare Los Blancos.

Kylian Mbappés kontrakt med PSG går ut sommaren 2022. Klubben har flera gånger försökt få till ett nytt avtal, men det har gått trögt.

Samtidigt börjar fransmannen allt mer rikta blicken mot La Liga och Real Madrid, enligt AS. En avgörande faktor huruvida Mbappé blir kvar i Paris eller ej tros bli hur det går för PSG i CL-åttondelen mot FC Barcelona i februari och mars.

Om PSG ännu en gång åker ut tidigt i Champions League kan det bli det som får Mbappé att lämna. Dessutom är hans idol, Zinedine Zidane, som bekant tränare i Real Madrid.

En försäljning av Mbappé skulle troligtvis bli den dyraste i historien. Nuvarande rekordet är från 2017 när Mbappés lagkamrat Neymar gick från Barcelona till PSG för 222 miljoner euro.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |