Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Barcelona nobbade jättebud på 18-åringen
La Liga

Barcelona nobbade jättebud på 18-åringen

Publicerat 2021-02-20 19:39

FC Barcelonas Ansu Fati är en av fotbollsvärldens absolut största talanger. Förra sommaren lade Manchester United ett jättebud på 18-åringen, men Barcelona sade nej, enligt Four Four Two. 

United ska ha varit villiga att betala 150 miljoner euro för Fati, som vid den tiden bara var 17 år gammal. Men, dåvarande Barcelona-presidenten Josep Maria Bartomeu nobbade budet. Detta trots att klubben befanns sig i en djup ekonomisk kris till följd av coronapandemin.

Redan som tioåring anslöt Ansu Fati till FC Barcelonas akademi och i juli 2019 skrev han på sitt första professionella kontrakt med klubben. I september 2019 blev han den yngste spelaren i La Liga att göra både mål och assist i samma match, knappa 17 år fyllda.

Den här säsongen har Fati varit borta från spel sedan i november på grund av skada. Innan dess hann han dock göra fyra mål på sju La Liga-matcher.

Fatis kontrakt med Barcelona går ut 30 juni nästa år.


Avatar

Skrivet av Fredrik Sjögren

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske under sommaren precis som det snackas mycket om de övergångar som redan gjorts. Tips från danska rekare För många som gillar fotboll …

La Liga

Publicerat 2021-03-15 21:33

Ronaldos ersättare har kostat 300 miljoner euro – bara gjort 35 mål

Real Madrid sålde Cristiano Ronaldo till Juventus sommaren 2018. Sedan dess har de spanska giganterna spenderat stora pengar på potentiella ersättare, dock har det inte betalat sig särskilt väl. Efter att den portugisiske storstjärnan såldes till Juventus för 100 miljoner euro har Real Madrid köpt offensiva spelare för drygt 300 miljoner …

Annons

Copyright © Fotboll.com 2023   |