Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Barcelona uppges vilja förstärka med mittback
La Liga
Foto: Wikimedia Commons

Barcelona uppges vilja förstärka med mittback

Publicerat 2020-11-15 20:43

Ronald Koeman är inte helt nöjd med sina försvarare. Holländaren ska vilja plocka in en ny mittback och enligt Sport finns Antonio Rüdiger och Shkodran Mustafi på radarn.

Ronald Koeman, som Barcelona hämtade in i somras, är inte helt nöjd med sina försvarare och ska vilja köpa in en ny mittback.

Gerard Pique börjar bli till åren och tränaren vill ha in ett alternativ till honom, Clemént Lenglet och Ronald Araujo, enligt Sport.

Tidningen rapporterar att klubben vill hämta en billigare spelare i januari. Därmed är en värvning av Eric Garcia, som ryktades till Blaugrana i somras, inte trolig i januari. Dock ska både Antonio Rüdiger, 27, och Shkodran Mustafi, 28, vara två eventuella lösningar.

En annan spelare som Barcelona ska ha ögonen på är Joel Matip från Liverpool. Däremot är det köpet ganska otroligt enligt Sport, med tanke på Merseyside-lagets skador bland backarna.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Taggar:

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |