Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Barcelona vill sälja mittfältaren under januarifönstret
Välj liga

Barcelona vill sälja mittfältaren under januarifönstret

Publicerat 2020-12-22 17:52

Philippe Coutinho ser ut på att vara på väg bort från FC Barcelona. Klubben vill sälja honom efter nyår för att undvika att bli skyldiga Liverpool 200 miljoner kronor, enligt Sport.

Efter att ha varit utlånad till Bayern München under förra säsongen har Philippe Coutinho mer eller mindre varit ordinarie i Ronald Koemans startelva under hösten.

Men, FC Barcelona vill nu försöka sälja mittfältaren under kommande transferfönstret, på grund av rent ekonomiska skäl. Barcelonas ekonomi är ansträngd och skulle den 28-åriga brasilianaren bli kvar i klubben kan ytterligare pengar rinna ur kassan.

När Coutinho vintern 2018 gick till Barcelona från Liverpool för 120 miljoner euro skrevs nämligen ett bonusavtal in i kontraktet. Enligt detta ska Liverpool få ytterligare 20 miljoner euro om Coutinho skulle spela 100 matcher för FC Barcelona.

I dagsläget har Coutinho spelat 90 matcher för Barcelona, vilket innebär att han snart kommer att nå 100 matcher om han inte lämnar klubben. Hans kontrakt går dock inte ut förrän 2023.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |