Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Barcelona vill sälja Umtiti och Braithwaite
Välj liga

Barcelona vill sälja Umtiti och Braithwaite

Publicerat 2020-11-16 18:35

FC Barcelona har satt upp flera spelare på försäljningslistan. Den spanska storklubben vill minska truppen och ge mer plats åt spelare från akademin.

Samuel Umtiti, Martin Braithwate, Junior Firpo och Matheus Fernandes. Alla fyra är till salu, enligt spanska Sport.

Samuel Umtiti var på väg från Barcelona redan i somras, dock fanns det ingen klubb som kunde matcha fransmannens lönekrav. Lyon har uttryckt att klubben gärna ser att Umtiti återvänder om Barcelona är med och betalar en del av hans lön.

Martin Braithwaite kom från Leganés, men har inte blivit den succé som Barcelona och Ronald Koeman hade hoppats på. Nu talar det mesta för att han kommer att gå till en annan klubb efter nyår.

Junior Firpo, som kom från Real Betis 2019, har inte spelat en minut i La Liga den här säsongen och kan efter nyår hamna i Inter eller Napoli. I första hand skulle den 24-årige spanjoren gå på lån med en option för köp.

Matheus Fernandes har inte fått någon speltid av Ronald Koeman och lär med största sannolikhet lämna Barcelona i januari.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |