Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Barcelonas president: ”Jag hade sålt Messi i somras”
La Liga

Barcelonas president: ”Jag hade sålt Messi i somras”

Publicerat 2020-12-03 21:00

Lionel Messi stoppades från att lämna FC Barcelona i somras. Men, hade tillfällige presidenten Carlos Tusquets fått bestämma hade argentinaren inte varit kvar i klubben.

Carlos Tusquets är endast tillförordnad president fram till en ny president har tillsatts i början av nästa år. Detta hindrar dock inte honom från att göra spektakulära uttalanden.

Han menar att Barcelona borde ha gått den argentinske storstjärnan till mötes under sommaren och låtit honom lämna klubben. På så sätt hade man också kunnat sälja honom för en stor summa.

– Från ett ekonomiskt perspektiv hade jag sålt Messi i somras. Det hade varit önskvärt både på grund av de pengar vi hade fått och de pengar vi hade sparat på Messis lön, säger Tusquets till spanska radiokanalen RAC1.

Argentinarens kontrakt går ut i sommar, vilket innebär att han i januari är fri att börja förhandla med andra klubbar. Både Manchester City och Paris Saint-Germain har nämnts som troliga klubbar dit Messi kan komma att gå.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |